reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Sylwia, ja już nie mam odrostów :tak:

A dla Kacpra zrób syrop z cebuli - cebula naturalny antybiotyk :-) Jeszcze słyszałam o jakieś nalewce z czosnku i cytryny... Mój sąsiad robi. mogę się dowiedzieć jak ;-)

reklama
Sylwia, nie lubisz irlandzkiej służby zdrowia? Emcia chwali (wątek o relaxie :-D). Może to po prostu kwestia nastawienia i przyzwyczajenia :happy:

Marlenka- Antkowi własnie angina sie skończyła...wczoraj zakończył przyjmowanie antybiotyku....było aż 10 dni antybolu .....mam nadzieje że dobrze bedzie teraz...ten syrop z cebuli co Kinga mówiła podaje ...mam nadzieje ze to skuteczne

Emi jeszcze nigdy nie brała antybiotyku i w tym krau nie predko pewnie go dostanie ;-)
ja nie narzekam w sumie na tutejsza sluzbe zdrowia ale akurat narzekac moge na moj osrodek bo nie cierpie kobiet z recepcji sa bardzo niemile zwlaszcza jesli ktos nie wlada biegle angielskim potrafia dopiec :confused2:

tak dlugo mnie nie bylo ze niewiem co komu odpoowiedzic widec tak ogolniie chorujacym zdrowia , zafaslkowanym spokojnej ciazym, starajacym sie zadasolkowania i wszystkim ktorym nic nie zyczylam pogody ducha i slonecznych dni :-)

przyznam sie szczerze ze moj maz mial wyciete migdalki :-D:szok: w wieku 42 lat ale pomijajac fakt i jest na chorobowym i jak szanowny maz jest w domku to nie saiadam do bb bo on jest o WAS zazdrosny :cool: ze wiecej pisze na bb niz z nim gadam wiec jeszcze bede miaa male zaleglosci w pojawianiu sie i pisaniu tu roznych dziwnych rzeczy o ktorych i tak zpomne co chcialabym napisac :happy:
wiec moje dorgie dzioteczki i dziateczki(chyba tak sie pisze ?) do milego jak najszybszego polpisanaia

reklama
Do góry