reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Po wczorajszym popołudniu i wieczorze wymiotowania Łukaszka, dzisiaj dotarliśmy do pediatry. Okazało się, że to początek anginy. Teraz maluszek ma antybiotyk :-( Na szczęście humor mu dopisuje i nie marudzi przy lekarstwach. Widzę, że trochę mu się nudzi w domku, ale wolę nie wychodzić.

Jak tak piszecie o Wrocławiu, to robi mi się smutno :-:)-:)-:)-:)-(. Już rok minął, odkąd z niego wyjechałam...

KASIA Ucałuj Piotrusia. A co to za złośliwa gorączka??

Myślałam, że będzie trudniej, bo dziąsełka Łukaszka mocno opuchnięte przez inwazję wszystkich 3. Najważniejsze, że w nocy jest w porządku.

Buziaki dla wszystkich chorujących, tych malych i tych dużych
Mateusz tez ostatnio zaliczył dwudniową gorączkę i na tym na szczęście sie skończyło.
lekarz go ogladał i wszystko było ok.
Może te 5 idą???

LOLCIA Ratuj. Pamiętam, jak pisałaś, ze lubisz prasowanie. Jeszcze trochę, a pranie czekające na prasowanie, będzie wychodziło z mieszkania drzwiami i oknami :szok:

kacper ma katar i jutro do zlobka nie pojdzie-a ja musze do pracy................chyba ze pulmex baby+krople do nosa zdzialaja cuda.............2 tyg.temu byl chory i teraz znowu........
jeszcze sie wkurzylam-pracuja w aptece i nic nie wiedza:wściekła/y: poszlam po kropelki do nosa-mowiac ze dziecko moje ma 18 m-cy dostalam krople dla dzieci od 2 lat:wściekła/y:(przeczytalam ulotke i jest wyraznie tlustym drugiemnapisane ze nie podawac dzieciom ponizej tego wieku!!!!)-ja nie lubie tutejszych lekarzy!!!sa jedni od wszystkiego,ich badania......................dopiero teraz doceniam polska sluzbe zdrowia
iwosz-kacper jest na to zaszczepiony........teraz zastanawiam sie nad pneumo kurcze mam nadzieje ze bedzie wszystko ok-no ale strach pozostaje
kingus ja tez mam piekielne odrosty:wściekła/y:i czuje sie potwornie-jestem na dobrej drodze mam telefon do super pl fryzjerki-widzialam jak znajomym robila i calkiem calkiem-no i zaoszczedze polowe............

a nam sie autko rozjeb...............po raz 4!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tomek juz go nie naprawia................zastanawiamy sie nad nowym tzn.na raty ze salonu-a'la komisu
to co mamay jest pechowe!!!

reklama
Tylko na to pranie zamówię jakąś ciężarówkę :-D Trochę rozrywki się przyda. Nie lubię długich jesiennych wieczorów bez odwiedzin...

Do góry