reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Milla - to wszystkiego naj na dalszej wsólnej drodze
Karolka - straszne -ale młodzi musieli się czuć - wogóle wszyscy
Karolka - straszne -ale młodzi musieli się czuć - wogóle wszyscy
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
milla.....wszystkiego naj .....naj.......:-):-):-)
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
karolka .......nawet sobie tego nie wyobrazam ......
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
a ja wkurzona na maxa jestem bo byłam u fryzjerki a ta mnie opitoliła tak ze sie mi nawet z domu nie chce wychodzic
Sylwia w kazdym zwiazku sa wzloty i upadki tzrymam kciuki zeby twoj zmadrzal i bedzie dobrze.Pewnie ze synek cie kocha:-)
Karolkaz jak to zmarl?o jeju masakra wspolczuje mlodej parze:-(
Milla wszytskiego najlepszego!
Teresia moze tak zle nie jest co?;-)
Karolkaz jak to zmarl?o jeju masakra wspolczuje mlodej parze:-(
Milla wszytskiego najlepszego!
Teresia moze tak zle nie jest co?;-)
karolkaz
Fanka BB :)
Poprostu upadł nagle podczas tańca....i niewiadomo najprawdopodobniej zawał...diwe osoby z gości zaczęły reanimacje ...do czasu przyjazdu pogotowia..(szybko przyjechało...) ponad godzina reanimacji ..i nic....... zabrali go ale nic nie pomogło ...to był kuzyn Pana Młodego ....prawie 100 osób stało i patrzyło ...jak ratownik próbuje go powrócić do zywych ale ...nikt tak naprawde nie mógł pomóc...to jest tragedia ......
Milla - wszystkiego najlepszego
Milla - wszystkiego najlepszego
reklama
K
KingaP
Gość
dziewczyny, bardzo dziękuje za życzenia
Karolka szok!! Nie wyobrażam sobie, co musieliście przeżyć
My się wybawiliśmy, odpoczęliśmy i o 10 rano obudzeni stwierdziliśmy, że ... nikt nam nie wkłada palców do oczu ... Karola była u mojej mamy. Pierwsza jej noc bez nas Dorosła nam córka. Możemy jechać na spływ
No i jeszcze dowiedziałam się wczoraj, że będę ciocią (taką najprawdziwszą), w kwietniu
Milla, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. żyjcie długo w zdrowiu i szczęściu!
Kaśka, nie cykaj... Ty jesteś najlepsza
Karolka szok!! Nie wyobrażam sobie, co musieliście przeżyć
My się wybawiliśmy, odpoczęliśmy i o 10 rano obudzeni stwierdziliśmy, że ... nikt nam nie wkłada palców do oczu ... Karola była u mojej mamy. Pierwsza jej noc bez nas Dorosła nam córka. Możemy jechać na spływ
No i jeszcze dowiedziałam się wczoraj, że będę ciocią (taką najprawdziwszą), w kwietniu
Milla, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. żyjcie długo w zdrowiu i szczęściu!
Kaśka, nie cykaj... Ty jesteś najlepsza