reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

podobno ostateczny kolor ustala się koło 6 miesiąca( przynajmniej tak mnie uczyli na biomedycznych podstawach rozwoju)

reklama
Koga trzymaj się!!!!

a ja w ramach poprawiania sobie nastroju i odgruzowywania swojego wizerunku po ciąży, kupiłam prostownicę do włosów i jestem szalenie z tego powodu zadowolona....tylko musze ją jeszcze rozpakować i wypróbować

aha a Maciejce zamówiłam gwiazdę bb wśród zabawek czyli pieska

Co do koloru oczu to chyba różniście to bywa. Dziecku mojej koleżanki kolor oczu zmienił się na brązowe, kiedy miało trzy latka!
U nas oczka coraz bardziej niebieskie, czyli po tatusiu. No i włoski tez jaśnieją coraz bardziej.

A tak w ogóle, to znowu zaczynam weekend zamartwiając się o wagę mojej kruszynki :( I smutno mi...

Aniam pisze:
Aqua - a jakie oczy maja dziadkowie ?

Ola po urodzeniu tak jak wszystkie noworodki miala granatowe oczka a teraz jasnieja.

wszyscy mamy brązowe oczy tylko dziadek ma zielone, no zobaczymy co to się wyklaruje :)

A co do pocieszanek też zakupiłam sobie prostownice do włosow tylko szkoda,że nie mam czasu dzialać nią przed lustrem i tak w standarcie kucyk troche pudru i tusz do rzęs . Jak jest jakieś poważniejsze wyjscie to maluje się wcześniej jak mały spi.

W kwestii kolor oczu melduję, że Filipowi powoli oczka jaśnieją, z granatowych zrobiły się już jasno-granatowe ;D

Moja prostownica od pordu leży odłogiem...niestety nie mam czasu się nią upiękniać, a szkoda, bo tyko ona umie ujarzmić moje sianko ;D

A co do pocieszanek też zakupiłam sobie prostownice do włosow tylko szkoda,że nie mam czasu dzialać nią przed lustrem i tak w standarcie kucyk troche pudru i tusz do rzęs . Jak jest jakieś poważniejsze wyjscie to maluje się wcześniej jak mały spi.

ja do tuszu do rzes jeszcze nie doszłam, a prostownicę obejrzałam w sklepie i tyle, leży w łazience i czeka aż Maciek skończy 18 lat i będę miała trochę czasu i może jeszcze trochę włosów mi zostanie to sobie je wyprostuję ;D

a ja mimo braku czasu tuszuje rzesy codziennie :) Ale za to wlosy w konski ogon ;D jakos nie moge znalezc czasu zeby sie wybrac do fryzjera

fionka pisze:
ja do tuszu do rzes jeszcze nie doszłam, a prostownicę obejrzałam w sklepie i tyle, leży w łazience i czeka aż Maciek skończy 18 lat i będę miała trochę czasu i może jeszcze trochę włosów mi zostanie to sobie je wyprostuję ;D

;D ;D ;D

Aniam pisze:
a ja mimo braku czasu tuszuje rzesy codziennie :) Ale za to wlosy w konski ogon ;D jakos nie moge znalezc czasu zeby sie wybrac do fryzjera

Ja też staram się codziennie zrbić sobie lekki makijaż - podkład i tusz - jak się przypadkiem przejżę w lustrze to przynajmniej się siebie nie wystraszę ;D A tak na poważnie, jakoś lepiej się wtedy czuję, to mnie jakoś budzi :)

reklama
Ja musze się wziąć za siebie!!! Raz na kilka dni smaruję się samoopalaczem (polecam Lirene) i czuję się jakbym była pomalowana!!! Wstyd :)

Do góry