reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Koga, sobą się nie martwię, ale Patrycją w wózku, bo nie mam żadnej foli na wózek. Ale jakoś przestało padać i chociaż niebo pochmurne to nakarmię szkraba i w długą... ;D

reklama
osinka pisze:
hej!
ale mam dziś wyśmienity humor!!! Dzień Dziecka!  ;D super święto

dodatkowo w rewelacyjny humor wprawiła mnie moja teściowa, zadzwoniła rano złożyć nam- SWOIM dzieciom (nie traktuje mnie jak synowej, ale jak córkę ostatnio) życzenia, dodatkowo podziękowała mi za piękną wnusię  ;D

tylko się cieszyć z tak pięknie rozpoczętego dnia :)

A ja z innej beczki- czy waszym dzieciom juz ustala sie kolor oczu ? Czy ktoremus juz widac, ze beda brazowe? Bo mi sie wydaje, ze Ola bedzie miala jasnoniebieskie, ale nie wiem czy to juz teraz ten kolor wychodzi, czy to sie jeszcze zmieni. W kazdym razie przy zrenicach ma juz jasnoniebieskie.

Aniam pisze:
A ja z innej beczki- czy waszym dzieciom juz ustala sie kolor oczu ? Czy ktoremus juz widac, ze beda brazowe? Bo mi sie wydaje, ze Ola bedzie miala jasnoniebieskie, ale nie wiem czy to juz teraz ten kolor wychodzi, czy to sie jeszcze zmieni. W kazdym razie przy zrenicach ma juz jasnoniebieskie.
Majka napewno bedzie milala brazowe oczy,w sumie juz ma,a kiedy sie urodzila miala taki bardzo ciemny granat w oczach.Z innej strony ja do 3 miesiaca milalam piekne niebieskie oczy po czym szybko zciemnialy.Napewno juz nie dlugo sie dowiesz jakie oczy bedzie miala Ola,ale jezeli od urodzenia nie zciemnialy ani troche to pewnie zostana niebieskie.

Ja mam ciemno brązowe oczy mąż też brązowe a nasz synuś niebieskie i nie zanosi się na zmiane koloru bo zamiast ciemnieć jaśnieją , podejrzana sprawa ::)

ech Osinka! pozazdrościć teściowej ... a moja sie na dziś zapowiedziała :p - uznała, ze po2 mies wypada zobaczyć wnuka

już jestem w stresie ... :mad:
ciekawe o co znowu będzie mnie opieprzać ::)

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

koga pisze:
ech Osinka! pozazdrościć teściowej ... a moja sie na dziś zapowiedziała :p - uznała, ze po2 mies wypada zobaczyć wnuka

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

moja się poprawiła odkąd Agata na świecie ;)
będę trzymać kciuki, może i Twojej się odwidzi bycie wrednotą :laugh:

Aqua - a jakie oczy maja dziadkowie ?

Ola po urodzeniu tak jak wszystkie noworodki miala granatowe oczka a teraz jasnieja.

osinka pisze:
koga pisze:

moja się poprawiła odkąd Agata na świecie ;)
będę trzymać kciuki, może i Twojej się odwidzi bycie wrednotą  :laugh:

raczej nie sądzę bo mojego męża permanentnie opiprza przez telefon - twierdząc ze jako matka ma do tego święte prawo

uhhhh
mam ochote uciec, a na dodatek bede z nią sama :(

reklama
Do góry