reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Ja goiłam się dwa i pół tygodnia i cierpiałam bardzo, w szpitalu chodziłam jak jakaś kaleka i na siedząco długo karmic nie mogłam, bo tak mnie bolało.. Mało tego, w nocy nie mogłam się przekręcić z jednogo boku na drugi, myslałm, że te męczarnie się nigdy nie skończą.Teraz jest juz wszystko ok, z tym, że jak dłużej posiedzę to mnie zaczyna blizna boleć. A do sklepu wychodziłam dopiero po trzech tyg i dopiero wtedy poruszłam się swobodnie.

reklama
Pytia, Nastka - no to mnie pocieszyłyście... :( ;) Żartuję oczywiście. Dzięki za szczere odpowiedzi.
Może u mnie uda się szybciej... Ale jak na razie mój nastrój przez te ograniczenia jest fatalny, dzuś cały dzień co chwilę ryczałam... :( Może jutro wstanę prawą nogą...

Ja w tej chwili jestem w 6 tygodniu po porodzie i tez od czasu do czasu cos mnie tam pobolewa ( czuje takie dziwne klucie). Siadac nie moglam do czasu wyjecia szwow- czyli 7 dni po porodzie, a szwy rozpuszczalne wykruszaly sie jeszcze do 4 tygodni po porodzie.Za dwa dni wizyta u gina- tez sie boje ze przy badaniu bedzie mnie bolec- że o seksiku z moim biednym ,wyglodzonym mezem nawet nie wspomne!

na gojenie krocza plecam masc nagietkowa smarowac gruba warstwa

tak blizna mnie czasem rwie-mam nadzieje ze tak nie zostanie
moj maz jakis tydzien temu wyskoczyl z haselkiem"kiedy sie pokochamy" zdebialam i powiedzialam ze wcale ;)
ale tak na powaznie to biedni oni sa

Na krocze położna poleciła mi żel Solcoseryl - i nie wiem czy to jego sprawka czy nie, ale to miejsce, które mi się ostatnio rozeszło, teraz wygląda jakby ładnie się zagoiło , zeszlo - oby!!!

A jak sobie pomyślę o seksie, to pojawia się właśnie myśl "nigdy" ;D Przed tym pierwszym razem, kiedy już będę mogła chyba wezmę sobie coś na uspokojenie, bo stres będzie chyba większy niż podczas tego w ogóle pierwszego ;D

reklama
uuuuuuuuuuuuuuuuu to ze mna niedobrze moje libido=ZERO

Jestem wsciekla zeby nie napisac wkur................bylam u fryzjera i mi sie nie podoba-jeszcze nigdy nie wyszlam zadowolona-a bylam u tylu.pokazalam zdjecie jak maja mnie obciac a sciecie jest zupelnie inne.cholera!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad:

Do góry