reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
my wczoraj pierwszy raz ale na pół gwizdka co prawda jestem po cc ale dzisiaj powtórka trochę dalej bo zapomniałam jak to się robi ;)

My tez mielismy jakies tam przymierzania i proby ale niestety mam takie odczucia jakby ktos mnie w srodku tysiacami igiel nakuwal- wiec mezus musi jeszcze poczekac-ale tez mi sie wydaje ze juz nigdy nie bedzie jak przedtem!

wezcie nie straszcie.........................ja jeszcze bez prob a juz sie boje

teraz biorac pod uwage wszystko to cesarka wydaje mi sie korzystniejsza

felqua pisze:
My tez mielismy jakies tam przymierzania i proby ale niestety mam takie odczucia jakby ktos mnie w srodku tysiacami igiel nakuwal- wiec mezus musi jeszcze poczekac-ale tez mi sie wydaje ze juz nigdy nie bedzie jak przedtem!
Będzie lepiej ;D - grunt to przetrwać pierwszych kilka razów... ;)

my tez juz po ..pierwszym razie''
pierwszy raz bolało faktycznie
ale nastepne juz ok
nie jest tak jak przed porodem i ciekawa jestem czy kiedykolwiek beedzie
ale nie jest źle ;)

reklama
no, no jak się ciekawie zrobiło ....
wchodzę po długiej przerwie a tu proszę, proszę ... ;)
a myslałam, że tylko ja o tym myślę i nie mogę się doczekać, ale nie minęły jeszcze 2 tyg. od porodu więc chyba jeszcze za wcześnie :(
wieczorami rana jeszcze bardzo mnie boli :(
to ile czekania mi jeszcze zostało - ze 2 tyg?

Do góry