reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Dziewczynki, miałam okropną noc, nie mogłam zasnąć, bo miałam dreszcze i temperaturę 39,6 , po 10-15 minutach spadła do 38,6 a po kolejnych już do 38. Nie wiem co się działo, teraz nie mam temperatury, boli mni tylko głowa z niewyspania . Podejrzewam, że ma to związek z laktacją, albo z podwoziem.
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
iwosz pisze:Anik - a bolą cię piersi? Są miekkie czy twarde?
Krzymek od kilku dni daje koncert między 8 a 12 - kolka jak w mordę strzelił....
Iwosz, trochę prawa bliżej pachy. Idę chyba zrobić sobie gorący okład na tę pierś i spróbuję coś odciągnąć laktatorem.
to po odciągnięciu zrób sobie zimny - zwężą się przewody mleczne i jednocześnie dasz piersiom sygnał, że nie potrzeba tak dużo mleka; a przed karmieniem znowu ciepły. Jak miałam ostatnio nawał w jednej piersi to po karmieniu robiłam sobie właśnie zimny okład przez pół godziny, potem znowu przystawiałam do tej piersi (z drugiej odciągałam ręcznie pokarm) i znowu zimny okład po - rano pierś była miękka i nie bolała...(przystawiłam do niej Krzymka dwa razy pod rząd, a potem już normalnie - raz do lewej raz do prawej);
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Iwosz, bardzo dziękuję za rady będę z nich korzystać, bo nie chcę mieć problemów. Buziaki
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Bacia, mnie bolały.
reklama
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
becia - mnie tez bolaly i to czasem bardzo, szykuja sie do produkcji mleczka