reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

a imiona dla swojego maluszka już wybrałaś? ciekawa jestem,bo z tego co wiem,to nie masz pojęcia jakiej płci jest maluszek i musisz mieć w zestawie dwie wersje :)

reklama
Nio, dokładnie :-)
Jeszcze nie do końca jesteśmy zdecydowani, ale.. wyłonili się w końcu faworyci ;D

Dziewczynka: Emilia Natalia labo Natalia Emilia :-)
Chłopiec: Marek, Filip albo Kubuś :-)

Ale to raczej będzie chłopiec - chociażby dlatego, że dla dziewczynki jesteśmy zdecydowani prawie na 100% :D
No i dla dziewczynki od razu mamy dwa imiona, bo jak wymyśliliśmy, że Emilka nam się podoba, to okazało się, że tak miała na imię babcia Marcina, to na drugie jej dopasowaliśmy imię mojej babci :D A jeszcze fajne jest to, że obie babcie to są mamy naszych mam :-)

Kasia, to Ty nie znasz jeszcze płci? ale jajka :) zazdroszczę Ci, mnie skręcało z ciekawości, a zaklinałam się, że jak będe w ciąży to nie będę chciała wiedzieć ;D

aaa, byłam dziś u fryzjera, obcięłam włosy, pocieniowałam i jestem baaaaaardzo zadowolona! :) muszę teraz dodać do wyposażenia do szpitala piankę do włosów ;D

osinka - i wałki koniecznie weź ;);D ;D ;D
ja zabiorę krem brązujący, co by blado na zdjęciach nie wypaść!!! ;D

koga pisze:
osinka - i wałki koniecznie weź ;);D ;D ;D
ja zabiorę krem brązujący, co by blado na zdjęciach nie wypaść!!! ;D

;D ;D ;D albo papiloty
pewnie nie będzie czasu głowy umyć hihihi

a z kremem brązującym dobrze wykombinowałaś!! ja wezmę jeszcze kredkę do oczu i tusz, lepiej się poczuję jak sobie walnę mini makijaż 8)

ja sobie specjalnie na tę okazję zrobilam wczoraj (sama) paznokietki u nóg na wściekle czerwono! - na serio! :D
chociaż stopy będą ładne!

No, Koga, w końcu pierwsze co może ujrzeć maluszek to własnie Twoje stopy :-) No i od razu będzi wiedział, że ma zadbaną mamusię :-)
A tak na marginesie - Koga, znasz płeć?

reklama
synek!
od razu będzie sobie właścicwy wzorzec kobiety wyrabiał - tylko z czerwonymi paznokciami u nóg!
może wyrośnie mały fetyszysta ;) :laugh:

catherinka - coś mi tak intuicja mówi, że u Ciebie tez chłopaczek!

Do góry