reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Nio, dokładnie :-)
Jeszcze nie do końca jesteśmy zdecydowani, ale.. wyłonili się w końcu faworyci ;D
Dziewczynka: Emilia Natalia labo Natalia Emilia :-)
Chłopiec: Marek, Filip albo Kubuś :-)
Ale to raczej będzie chłopiec - chociażby dlatego, że dla dziewczynki jesteśmy zdecydowani prawie na 100%
No i dla dziewczynki od razu mamy dwa imiona, bo jak wymyśliliśmy, że Emilka nam się podoba, to okazało się, że tak miała na imię babcia Marcina, to na drugie jej dopasowaliśmy imię mojej babci A jeszcze fajne jest to, że obie babcie to są mamy naszych mam :-)
Jeszcze nie do końca jesteśmy zdecydowani, ale.. wyłonili się w końcu faworyci ;D
Dziewczynka: Emilia Natalia labo Natalia Emilia :-)
Chłopiec: Marek, Filip albo Kubuś :-)
Ale to raczej będzie chłopiec - chociażby dlatego, że dla dziewczynki jesteśmy zdecydowani prawie na 100%
No i dla dziewczynki od razu mamy dwa imiona, bo jak wymyśliliśmy, że Emilka nam się podoba, to okazało się, że tak miała na imię babcia Marcina, to na drugie jej dopasowaliśmy imię mojej babci A jeszcze fajne jest to, że obie babcie to są mamy naszych mam :-)
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Kasia, to Ty nie znasz jeszcze płci? ale jajka zazdroszczę Ci, mnie skręcało z ciekawości, a zaklinałam się, że jak będe w ciąży to nie będę chciała wiedzieć ;D
aaa, byłam dziś u fryzjera, obcięłam włosy, pocieniowałam i jestem baaaaaardzo zadowolona! muszę teraz dodać do wyposażenia do szpitala piankę do włosów ;D
aaa, byłam dziś u fryzjera, obcięłam włosy, pocieniowałam i jestem baaaaaardzo zadowolona! muszę teraz dodać do wyposażenia do szpitala piankę do włosów ;D
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
koga pisze:osinka - i wałki koniecznie weź ;D ;D ;D
ja zabiorę krem brązujący, co by blado na zdjęciach nie wypaść!!! ;D
;D ;D ;D albo papiloty
pewnie nie będzie czasu głowy umyć hihihi
a z kremem brązującym dobrze wykombinowałaś!! ja wezmę jeszcze kredkę do oczu i tusz, lepiej się poczuję jak sobie walnę mini makijaż 8)
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Osinka, to, że nie wiem nie zależy ode mnie niestety... ;D Mam wstydliwą istotkę w brzuszku
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ale będziesz elegancka!
ja muszę jeszcze przejechać depilatorem nogi, poprawić kremem depilacyjnym moje "miejsce intymne"
ja muszę jeszcze przejechać depilatorem nogi, poprawić kremem depilacyjnym moje "miejsce intymne"
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
No, Koga, w końcu pierwsze co może ujrzeć maluszek to własnie Twoje stopy :-) No i od razu będzi wiedział, że ma zadbaną mamusię :-)
A tak na marginesie - Koga, znasz płeć?
A tak na marginesie - Koga, znasz płeć?
reklama