reklama
K
KingaP
Gość
koga pisze:poza tym muszę wykonać pewną makabryczną czynność - odmrozić lodówkę!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- bidulka półtora roku tak chodzi bez odmrażania! :laugh: - nie wiem jak się do tego zabrać, bo instrukcja gdzieś się zapodziała!
Koga! Wyjmij wtyczkę z gniazdka :angel: :angel: :angel: :angel:
;D ;D ;D ;D
Nie mam sily- ledwie wzielam prysznic i tak sie zmeczylam ze cos strasznego
Zaraz wyciagne meza na zakupy- co prawda z ciuchow to chyba tylko skarpetki moge sobie kupic, ale co tam, kazda nowa rzecz poprawia mi humor
moze jakies fikusne wynajde ? :laugh:
Od tygodnia jak nie skurcze to mi sie slabo i niedobrze robi - a nienawidze tego uczucia mdlosci
koga
Mama Maksa i Julka
KingaP pisze:koga pisze:poza tym muszę wykonać pewną makabryczną czynność - odmrozić lodówkę!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- bidulka półtora roku tak chodzi bez odmrażania! :laugh: - nie wiem jak się do tego zabrać, bo instrukcja gdzieś się zapodziała!
Koga! Wyjmij wtyczkę z gniazdka :angel: :angel: :angel: :angel:
;D ;D ;D ;D
Kinga - widzę, że tryskamy humorkiem!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: - no to jest 1:1!
problem u mnie nie tkwi we wtyczce, tylko, że tak powiem w ..... dziurce!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: - to jakiś nowy typ lodówki, dobrze ją obejrzałam i nie wiem gdzie jest ta dziurka, z której poleci to co się odmroziło!
sylwia - to genialny pomysł!!!!! - jak sobie zaplanujesz w tygodniu coś na czym Ci będzie baardzo zależało, żeby to jeszcze przed porodem zrobić, to znając przewrotność losu na pewno urodzisz i tego nie zrobisz!!!!! ;D ;D ;D
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
KingaP pisze:Ja ostatnio na pytania w stylu: urodziłaś? Odpowiadam: TAK I ROBIĘ Z TEGO MOJĄ MAŁĄ TAJEMNICĘ!!! Spróbujcie, warto usłyszeć zdziwienie w głosach...Polecam
hahahahaha dobre!!! muszę to wypróbować