reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

mi mdłosci ustapiły...czasami tylko mnie naciaga na zapach róznych rzeczy i jak myje zeby to jest "sajgon"...wydaje mi sie ze nawet cera mi sie poprawiła....nie potrafie sobie tylko poradzic z płaczem...wczoraj sie rozryczałam...a tak...bo mi sie chciało....paranoja....mój maz patrzył na mnie z głupia minał...ale kto tam zrozumie babe w ciazy...hihihihi:)

reklama
no wlasnie, moj mezulek powiedzial ostatnio ze jestem jakas agresywna bo wybucham bez powodu, ale tlumaczy to nasza ciaza. ja z tymi zapacham tez mam przechlapane, pasta do zebow tez nie odpowiada a do tego duzo innych, dziwnych zapaszkow np. mielony cynamon :) nie moge go zniesc, a tak kiedys lubilam...

to moze poweiniem pogawedzic sobie na forum z innymi tatusiami. moze rady innych "cierpiacych katusze" pomoga mu lepiej cie zrozumiec. ja mojemu dalam do poczytania wszystkie ksiazeczki ktore dostalismy od mojej gin. a szczegolnie te gdzie byl rozdzial o tatusiach. chyba mu to pomoglo bo nie robi mi wyrzutow, mowi tylko: uuu, ty jesz wiecej niz ja!! :)

ja natomiast potrafię płakać na zawołanie - o tak siąść w kąciku i trochę sobie pochlipać.
do tego robię awantury o nic, po prostu nagle podnoszę głos, marudzę niewiadomo na co i na kogo

ja rzadko kiedy mam takie napady, ale za to mam bardzo czesto napady wilczego glodu i wlasnie taki mi sie zaczal :) lece okupowac lodowke!!
pozdrawiam papa

Czuje sie fatalnie,bo wlasnie czytalam sobie - kacik zadumy,przerazajace doswiadczenia mialy niektore dziewczyny. Az sie ryczec chce.

Rany, Monika nie czytaj takich rzeczy! tylko niepotrzebnie sie zmartwisz! Absolutnie tylko i wylacznie pozytywne informacje!!!

reklama
kurczę mi się chcce też wyć a do tego mój mąż wyjechał będzie późnym wieczorem! siedzę sama łapię doła a przeziębienie wcale nie przechodzi cały czas przeżywam że zaszkodzi to dzidzi i że wogóle jestem do niczego 14 tydzień ciąży aja jestem chora co ze mnie za matka !!! łeeeeeeeeeeee

Do góry