reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
agao - to nie narzekaj - mały skutecznie daje o sobie znać ;D
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
agao pisze:tylko ze częstotkliwość znacznie mniejsza
ale się rusza, daje o sobie znać - to najwazniejsze!!!
dziewczynki czy wy też macie takiego lenia jak ja? ja nie mogę się zmotywować do ubrania nie mówiąc już o jakimś konstruktywnym działaniu...... strasznie mnie to wkurza ale nie jestem w stanie się do niczego zmusić
O tak Fionka ja mam wielkiego lenia,nie moge sie nawet wykąpac tylko wstane i patrze co powinnam zrobic. Dopiero zanim moj chlop ma wrocic to szybko lece do wanny i szykuje obiad. Poza tym straszny mam w glowie metlik. Musimy sie przeprowadzic do niego a moje mieszkanko pojdzie do wynajecia. Bede blizej rodzicow i jak po macierzynskim wroce do pracy to ktos z malym posiedzi. Tylko ze tam trzeba zrobic duzy remont az mi sie slabo robi jak o tym mysle a niestety codziennie juz planuje jak to rozwiazac.
mokkate pisze:Od wczaoraj mam zwiększone parcie na pęcherz.
Niedawno skończyłam łykać tabletki na niego i piję sok z żurawin.
Czy dzidzia może uciskać gdzieś pęcherz, że lata się dosłownie co 5 minut, praktycznie z niczym...?
mokkate z tym pęchcerzem to ja mam tak samo co rusz mi się chce siusiu a do tego ostatnio mam wrażenie jakbym nie mogła wysikać się do końca czytałam że tak może być i siusiając każą się odchylać do tyłu lub lekko od dołu jakby brzusio podnosić żeby nie blokował odpływu
ja chodzę co najmniej 2 razy w ciągu godziny
anian
Fanka BB :)
mokkate pisze:Czy dzidzia może uciskać gdzieś pęcherz, że lata się dosłownie co 5 minut, praktycznie z niczym...?
w różnych mądrych książkach piszą że to normalne...dzidzia leży Ci na pęcherzu i to dlatego
reklama
Dzięki dziewczyny, bo już zaczęłam się zastanawiać, czy przypadkiem brzuchol mi się nie obniża.
Tym bardziej, że ostatnio lepiej mi się oddycha.
Ale to chyba przez wysokie ciśnienie- lepiej się czułam, bo dziś znów norma ;D
A Was też czasem troszkę kłuje pęcherz?
Tym bardziej, że ostatnio lepiej mi się oddycha.
Ale to chyba przez wysokie ciśnienie- lepiej się czułam, bo dziś znów norma ;D
A Was też czasem troszkę kłuje pęcherz?