reklama
popołudniu było słychać głównie pisk i wrzaski,bo przybył brat Piotrka z dwójką swoich dzieci w wieku moich ;-)
a tak na serio to mam trochę doła - to pewnie jeszcze hormony...jutro i w sobotę jestem sama z dzieciakami bo P. wyjeżdża - może nikt nie zginie :-)
młoda spokojna jak zwykle, za toKrzym szaleje za dwoje a może nawet i za to przyszłe trzecie bejbe ;-)
poznałam dzis sąsiadkę,która ma synka ciut młodszego od Krzyma i termin na 14.06 - będzie się miał mały z kim bawić...
kończy mi się moc w kompie, więc kończę bo mam lenia i nie chce mi się iść po zasilacz...:-)
a tak na serio to mam trochę doła - to pewnie jeszcze hormony...jutro i w sobotę jestem sama z dzieciakami bo P. wyjeżdża - może nikt nie zginie :-)
młoda spokojna jak zwykle, za toKrzym szaleje za dwoje a może nawet i za to przyszłe trzecie bejbe ;-)
poznałam dzis sąsiadkę,która ma synka ciut młodszego od Krzyma i termin na 14.06 - będzie się miał mały z kim bawić...
kończy mi się moc w kompie, więc kończę bo mam lenia i nie chce mi się iść po zasilacz...:-)
sylwia532
Fanka BB :)
a termin jakos na stycznia chyba-razem z emcia:-)
aaaaaaa ja juz wiedzialam ze tak bo:
-staniki za ciasnawe
-po sklepie latalam jak glupia zeby cos dobrego na podniebienie wrzucic
-otwierajac lodowke-oj niedobrze niedobrze mi bylo-zapaszki mi przeszkadzaja
-dzien przed testem zajadalam sie ryba w sosie pomidorowym(choc z reguly nie jadam)+gruszki
taki misz-masz
bleeeeeeeee
a no koga cos nam tu sciemnia

aaaaaaa ja juz wiedzialam ze tak bo:
-staniki za ciasnawe
-po sklepie latalam jak glupia zeby cos dobrego na podniebienie wrzucic
-otwierajac lodowke-oj niedobrze niedobrze mi bylo-zapaszki mi przeszkadzaja
-dzien przed testem zajadalam sie ryba w sosie pomidorowym(choc z reguly nie jadam)+gruszki

a no koga cos nam tu sciemnia

reklama
sylwia532
Fanka BB :)
iwoszku ja tam widze ze ty sobie swietnie radzisz
a slabe chwile kazda z nas ma-a no widzisz przypasowla ci znajomosc z sasiadka-oby okazala sie sympatyczna
-zazdroszcze pocichutku bo u mnie sami single-tylko imprezki itd itp.nie znam nikogo z dzieckiem................
a tej ciazy to sie boje ze sobie nie poradze.............tzn.z 2 dzieciakow

a tej ciazy to sie boje ze sobie nie poradze.............tzn.z 2 dzieciakow