reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

dzemu nie lubie i nie polubie(dam sobie rece i nogi uciac ze dzemu nie rusze:-p)
kaska a co za kolezanko co za kolezanka?

reklama
Iwoszka-Ty jesteś zorganizowana że hej ....czasami każdy ma słabsze chwile ...fajnie że myslicie o trzecim bejbe ...:-D:tak::-)my jakoś odłozylismy na potem myśl o drugim bejbim ..jeszcze troszkę poczekamy :sorry2::rofl2::-p..ja musze najpierw się zbadać u ortopedy ..czy nie ma przeciwskazań ...bo przy ciąży z Antosiem ..miałam komplikacje przed porodem ...a wogóle mam jakiegoś irracjonalnego stracha przed drugą ciążą ..i nie umiem wyjaśnić czemu :sorry2::sorry2::sorry2::dry:

No w koncu, Sylwia!!!!!:-):-)
GRATULACJE!!!!!!!:tak::tak::tak: No termin masz gdzies tak pewnie na 13 stycznia, skoro ja mam na 9-tego a ty mialas ostatnia @ 4 dni po mnie.
Super, ale sie ciesze!!!! Bedziemy sobie kibicowac:-D:-D

A mnie dzis dol zlapal, bo tak sie martwie o to moje malenstwo i mimo, ze widzialam serduszko to przeciez bylo raptem 6 tygodni i 5 dni. No i tak mnie to meczy a nastepne usg dopiero za 2 tygodnie:-(

A na to wszystko Ella chora, ze hej! Angina i do tego jeszcze byc moze znowu zapalenie drog moczowych.... Czekamy na wyniki moczu. Antybiotyk znowu bierze:-:)-:)-(

Iwosz, na pewno hormony!! Ja po Elli chyba z miesiac jak w transie bylam i ciagle plakalam i wszystko mi sie wydawalo niemozliwie ciezkie i trudne i jak ja sobie dam rade......... Az jednego dnie tak po prostu mi przeszlo i bylo ok!!!
Buziaczki dla Ciebie i Twoich bobaskow!!!:-)

No Sylwik-kochana-gratuluje-i sciskam kolejna dwupaczke!

Iwoszku-2 dzieci i jeszcze dzem chcesz robic??? Jak i kiedy? Niesamowita jestes, a jak zaraz Kinga napisze ze potrzebuje przepis na ogorki lub cos innego to chyba z krzesla spadne!!!

Kaska-a coz ten Twoj malz zrobil? ( poza rozbiciem autka)

Emcia-buziaki dla Elli-niech szybciorem wraca do zdrowka!

Karolka-ja tez jakos boje sie kolejnej ciazy, a dokladniej porodu-jakos mam niemile wspomnienia, ktore ciagle sa na tyle silne ze nie moge sobie z nimi poradzic...

Sylwia - GRATULUJE !!!!!!!!!!! ale sie u nas zagęściło ostatnio od dwupaków ;-) fajnie fajnie niech rodza sie nowe szkraby do kochania

Emcia - prosze Cie kochana myśl pozytywnie - fasolinka sobie spokojnie rośnie i na pewno jest jej dobrze a młodej życze dużo zdrówka

Emcia- wszystko bedzie dobrze ..nic się nie denerwuj ...fasolka rosnie zdrowo i jest jej tak fajnie w brzuszku u mamy ...zdrówka dla Elluni ...i ucalowania dla Was

rany!!! zostawić Was na chwilkę to zaraz dzeci, dżemy i inne pomysły!!:-D

GRATULACJE WIELKIE SYLWIA!!!!!!!

iwoszku - to na pewno hormony! pochowaj ostre przedmioty i będzie ok.;-) pewnie jeszcze pare dni i wszystko się uspokoi!

Emcia - spokojnie i włącz pozytywne myślenie:happy:

na amibicję mi wjeżdżacie a ja tu zdycham z zazdrości !!! - ale już jest dobrze zaczynam brać kwas foliowy, w czerwcu jeszcze odpuszczamy i od lipca możecie czekać na dobre wieści :tak:

Emcia NAPEWNO wszystko jest ok, a złe mysli pewnie przychodzą Ci do głowy bo masz córcę chorą a to wiadomo nie nastraja dobrze

Sylwia ja Ci gratuluję z całego serca!!!!!! ja tak bardzo bym chciała drugie dziecko ale narazie nam nie wychodzi i jak pomyślę , że może to trwać tyle co starania o Maciusia, to mi się słabo robi:no: (nie żeby starania były jakieś uciążliwe:zawstydzona/y: ale ja bym chciała już!) także kochana ciesz się, że los zadecydował za Ciebie, bo czasami jak się chce to nie wychodzi

reklama
Do góry