reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
normalnie poznalam tu mnostwo bombowym babek co jedna to lepsza :-D:-D:-D
Kinga zazdroszcze takiej tesciowej co wie lepiej ile ma sie lat i jest ginekologiem na odleglosc ;-)
ale tak powaznie wspolczuje

bardzo wyrozumiala bylam...;-) to byla przyjemnosc, angielski poziom rozszerzony, najnizsza nota 90%. ale dlugo strasznie.

o czym Wy Szczesinianki mowicie???!! u nas dzis na poludniu goraco bylo. no tak Szczecin blizej bieguna hihi :-)

znowu zarwana nocka :no: - szkoda, że na bb nie ma jeszcze jednego takiego nocnego marka .........................

kelts - oj, jak dobrze wiem, o czym mówisz. Ja siedzę w tym roku 8 razy - do 19.30 za każdym razem prawie. Masakra. Dzisiaj też mnie to czeka...

całe szczęście wg lekarki to tylko ugryzienie pająka.Już zaczęło się powolutku zmniejszać. Ostatnio okno w nocy było uchylone, a niestety mieszkamy na poddaszu i cały czas nam coś włazi przez okna :baffled: Wiem, że są takie specjalne siatki zabezpieczające, ale z tego co się orientuję, to tylko na takie zwykłe okna, a co z dachowymi, może macie jakieś doświadczenie w tej kwestii?

suszi ja mieszkam na 4 pietrze, co prawda nie na poddaszu.
Ostatnio zamontowaliśmy moskitiery, super rozwiązanie bo u nas dużo gołębi na dachu a co za tym dużo much i innych insektów:baffled:
Nie wiem czy na okno dachowe da się je założyć, bo przy otwarciu to okno "wystaje" na zewnątrz
Ja jestem bardzo zadowolona. Bez problemu można otworzyć okna i nic nie wleci:-)

reklama
suszi, zaraz zapytam mojego Rafała - oni w firmie sprzedają okna poddaszowe, niech zadzwoni do przedstawiciela i dopyta :tak:

Do góry