reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ivka, koga, karolka, dziękuję :tak:

i powinnam sie tu oburzyć, co też uczynię... JAKIE DWIE?? TRZY!!!! :-) ;-) ;-)

ivka, napisz nam więcej, jak sobie radzisz z Madzią (ja przyznam się, ze o niej zapomniałam :zawstydzona/y:), jak szynom zachowuje się w jej towarzystwie i ogólnie, jak ty sobie radzisz?

koga... może nie tym razem, bo ponoć do trzech razy sztuka :-D
A tak poważnie, to życzę spokoju i szybkiego wyjaśnienia "sprawy" :tak:

reklama
kinga gratuluję córeńki!!!!:-) ale Rafał będzie miał babiniec:-D może chociaż kup mu chomika faceta dla utrzymania równowagi;-):-D:-D:-D

dziewczyny nadal nic ... nawet nie czuję sie jak na @ .... w niedziele miałam małe plamienie i na tym się skończyo

... rozbita jestem ...

... chyba idę zaraz po test ...

koga nie "rozbijaj" się kochana, jakby co to ominie Cię kombinowanie chciała bym a boję się:tak: a Maksio będzie mał kompana/kę do zabaw:-D..............i mąż się ucieszy
a poważnie niech będzie po twojej myśli:tak:

Dziewczyny gratuluje coreczek!:-)ale bedzie babiniec wow wow.
jjinjh2.gif

Dziekuje wam bardzo za zyczenia urodzinowe!:blink:
aaaa.jpg

Koga dasz rade idz po tescik ja tez ostatnio sie martwilam i zrobilam ale czekam jeszcze na @.Zycze ci aby bylo po twojej mysli:-)glowka do gory!

Koga, spokojnie!
Też Ci życzę, by stało się tak jak chcesz...

Ale faktycznie odkąd marcowe mamy się ponownie porozdwajały lub pozaciążaly - to same dziewczynki :-) Chyba, że się mylę? KatiNJ, Iwka31, Mamaoli, KingaP, Iwosz...
Agawa - a Ty wiesz co będzie? Nie wiem też co u Asioczka.

Te babińce, to możecie sobie darować, BABY!!! ;-)

Ale fakt, dziewczynek u nas dostatek ;-)

Ja po wczorajszym dniu jestem zdziwiona na maxa - wyobraźcie sobie, że duża część rodziny myśli, że druga dziewczynka to da nas tragedia :confused:.
Nie wiem, czy posiadanie syna to taki "szczyt"?

Pewnie, w jakimś sensie tak, aczkolwiek wiem jak bardzo chcieliśmy drugie dziecko i jak nie wychodziło... Pewnie tez pamiętacie jak tu biadoliłam Wam :confused:
I ciesze się, a mojej rodziny nawet teraz nie nazwałabym babińcem :happy2:

reklama
Do góry