reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ivka, koga, karolka, dziękuję :tak:

i powinnam sie tu oburzyć, co też uczynię... JAKIE DWIE?? TRZY!!!! :-) ;-) ;-)

ivka, napisz nam więcej, jak sobie radzisz z Madzią (ja przyznam się, ze o niej zapomniałam :zawstydzona/y:), jak szynom zachowuje się w jej towarzystwie i ogólnie, jak ty sobie radzisz?

koga... może nie tym razem, bo ponoć do trzech razy sztuka :-D
A tak poważnie, to życzę spokoju i szybkiego wyjaśnienia "sprawy" :tak:

reklama
kinga gratuluję córeńki!!!!:-) ale Rafał będzie miał babiniec:-D może chociaż kup mu chomika faceta dla utrzymania równowagi;-):-D:-D:-D

dziewczyny nadal nic ... nawet nie czuję sie jak na @ .... w niedziele miałam małe plamienie i na tym się skończyo

... rozbita jestem ...

... chyba idę zaraz po test ...

koga nie "rozbijaj" się kochana, jakby co to ominie Cię kombinowanie chciała bym a boję się:tak: a Maksio będzie mał kompana/kę do zabaw:-D..............i mąż się ucieszy
a poważnie niech będzie po twojej myśli:tak:

Dziewczyny gratuluje coreczek!:-)ale bedzie babiniec wow wow.
jjinjh2.gif

Dziekuje wam bardzo za zyczenia urodzinowe!:blink:
aaaa.jpg

Koga dasz rade idz po tescik ja tez ostatnio sie martwilam i zrobilam ale czekam jeszcze na @.Zycze ci aby bylo po twojej mysli:-)glowka do gory!

Koga, spokojnie!
Też Ci życzę, by stało się tak jak chcesz...

Ale faktycznie odkąd marcowe mamy się ponownie porozdwajały lub pozaciążaly - to same dziewczynki :-) Chyba, że się mylę? KatiNJ, Iwka31, Mamaoli, KingaP, Iwosz...
Agawa - a Ty wiesz co będzie? Nie wiem też co u Asioczka.

Te babińce, to możecie sobie darować, BABY!!! ;-)

Ale fakt, dziewczynek u nas dostatek ;-)

Ja po wczorajszym dniu jestem zdziwiona na maxa - wyobraźcie sobie, że duża część rodziny myśli, że druga dziewczynka to da nas tragedia :confused:.
Nie wiem, czy posiadanie syna to taki "szczyt"?

Pewnie, w jakimś sensie tak, aczkolwiek wiem jak bardzo chcieliśmy drugie dziecko i jak nie wychodziło... Pewnie tez pamiętacie jak tu biadoliłam Wam :confused:
I ciesze się, a mojej rodziny nawet teraz nie nazwałabym babińcem :happy2:

reklama
Do góry