reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
To jest bardzo miłe, jak w tak fajny sposób reagujecie na różne wiadomości i te dobre i te mniej ...

Ja jakoś się nie zaklimatyzowałam w wątkach czerwcówek. Brakuje mi tam Was (iwosz cos tam piiiisze,a mi jakoś palce się nie układają :confused:) Jakoś przywiązana jestem do Was :-D

Kinga, gratulacje!!!!:-):-):-)
Chyba powinniście zacząć myśleć o jakiś faktyczeni zabezpieczeniach mieszkania, bo jak siostrzyczka będzie taka śliczna jak Karola to rzeczywiście będziecie mieć towarzystwo pod oknem ;-);-);-):-D

Kinga, wpadlam sprawdzic co tam u Ciebie bo pamietam ze dzis mialas miec usg, Gratulacje ogromne. mam nadzieje ze dziewczynki beda trzymaly sztame, no i z praktycznego punktu widzenia tez fajnie bo wszytski ciuszki przejda na mlodsza siostre, ja jakos nie potrafie ubrac Julii w ciuszki po Patryku, nie podoba mi sie :-)

Wiesz ja do tej pory czuje sie jakos obco na watku wrzeniowym 07, moze dlatego ze wiekszosc dziewczyn to swiezo upieczone mamusie, a dla mnie to juz byla druga ciaza, w dodatku zaraz po pierwszej i juz az tak jej nie przezywalam jak pierwszej. Poaztym tez sie zzylam z Wami i dla mnie BB to nasze marcowe dziewczyny i dzieciaczki.
Od kilku dni staram sie nie sleczec przed kompem a wiecej czasu poswiecac dzieciom bo zlapalam sie nad tym ze wlaczalam Patrykowi bajki i siadalam na forum:wściekła/y::wściekła/y:Wyrodna matka;-)
Calusy dla Wszytskich.

Kinga i od nas przyjmij ogromne gratulacje! Oby druga dzidzia była przede wszstkim zdrowa, bo cudna to będzie bez dwóch zdań :-)

Ja tam trzymam się nadal swojego postanowienia odnośnie dzidzi - jeden Szymcik wystarczy :-D W ramach drugiej dzidzi mamy małą Madzię :-D

reklama
Kinga- gartulacje wielkie .....śliczności będą teraz dwie :tak::tak::-):-)

Koga - znaczy się teraz bedziesz się testowac ...:tak:;-):cool2::cool2:...mam nadzieje że bedzie jak sobie wymarzyłaś...:tak::-D:-D:-D

Do góry