reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Kinga koniecznie Romek:tak: mam brata Romeczka:-)
zdjęcia z USG super, ale mnie już nic nie przekona do kolejnego malucha;-)
no chyba, ze za pare lat zatęsknie....:-D

Ja przez ostatnie dni troche odżyłam; spotkałam się z jedną kuzynką, drugą, dziś z koleżanką a jutro ma wpaść Michała kuzyn z żoną do nas:-) a no i dostałam dziś od męża kurtke na urodziny już i mikołaja:-)

aha i zostałam poproszona na chrzestną przez kuzynkę
już po raz trzeci...
kiedyś narzekałam, że nikt mnie nie bierze do tej funkcji a teraz się posypało:-p
ale nie narzekam,
teraz mam troje swoich i troje chrześniaków (też dwie dziewczyny i chłopak)
chrzest w Boże Narodzenie

a musi byc koniecznie na R to imie - Dobromir w środku nie mozze byc :-D, Miłosław - kurde ale R nie ma Konrad tez modne Romuald tez ladnie

a na dziewczyńskie imion a to jakos ciezko wyszukac na K lub r wymyslia se ,
Kinia moze jak dzidzia sie urodzi zobaczw kalendarz jakie imie przynioslko sobie malenstwo i masz urodzinki i imieniny z głowy :-D:-D:-D

Viola, aż tak na łatwiznę pójść??? :-D

mamooli, widzisz, cała sprawa nie w dzieciach, tylko w zmęczeniu! Opłaciło się, choćby ze względu na kurtkę :-D

Kończę temat imienia na R - wybrałam już :-D

reklama
Do góry