reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
może być jak trzeba ;-) - upojnej nocy życzę :-D

ja zmykam spać w końcu bo o 4 muszę wstać :szok: - nie wiem jak ja to przeżyję :baffled:

mój facet w pracy.....więc niestety u mnie może być dziś nie upojnie a upijnie z kieliszkiem dobrego winka :tak:
dobranoc

widze ze mily wieczorek był wczoraj u was:tak:
Kinga fajna kombinacja inicjałowa mi tez podoba sie remik
a rościgniewa no no niezła hehe:-D

matko jedyna!!!

na jeden dzień do Tarnowa mnie wywiało a Wy tu tyle napłodziłyście (bez skojarzeń)!:-D

Kinga Iwosz - śliczne zdjątka i bez tłumaczenia odrazu wszystko widać:sorry2: umieram z zazdrości:happy2::happy2::happy2:

Remigiusz to czywiście śliczne imię - mój brat jest Remigiusz:-):-):-):-)

reklama
Do góry