reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Możecie się uśmiechnąć po tym, co tu napiszę. Ja chodzę prawie cały dzień i szczerze się do siebie, jak sobie to przypomnę.

Otóż, przyjechała dziś do Karolki mama Rafała. Wchodzi do domu, Karola przy drzwiach, czeka.
I cóż usłyszałyśmy: Karolinko, jak Ty urosłaś... A mama przytyła!!!!

:-D

no cóż Kasia- jeśli ja mam 18 to Ty jeszcze nie masz 20 :)

ostatnio mi tylko takie życzenia przychodzą do głowy - ciut twardo na ziemi stojące

ale oby ten pie*rzony świat stanął w końcu na nogi...

Kasia, Azik ja również przyłączam się do życzeń.Wszystkiego napawdę najlepszego co by życie Wam same dobre rzeczy przynosiło!!!
KingaP - no widzisz jak Ci nagadali ;-) A tak poza tym to super że z dzidzzią ok. A jak ogóreczek to może na synka ??

Ivka - dzięki. jak Towje gardło?

Felqua - dzięi. zamrozić Ci sernika????????????????

Agawa - dzięik również

Kinga - ja tam kurwiszonki zagryzane czekoladką jem zawsze a zaciążona nie jestem:cool2:

reklama
Kinga nie, no co Ty:-D:-D:-Dw życiu Romana :cool2::cool2:

a ja zmolestowałam Krzyśka, że ma zadzwonić w sprawie zaproszenia, które mamy na weselicho. postanowiąm bowiem, że pojedziemy. mimo dołka finansowego spowodowanego tym cholernym silnikiem. tak sobie pogadał z ciotką, ktorą widział jakiś 20 lat temu. doszlam do wniosku, że moi teście to dziwolągi do kwadratu. i wiecie co - będęświnia- ale będę otwarcie mówić, że nas zlewają

Do góry