reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

emcia oj ten maluszek daje ci popalic-kurcze..........a z ella tez tak zle sie czulas?ja rzygalam dluuuugo dlugooooooo prawie do samego konca ciazy-ale nie mialam takich przygod.trzymaj sie mam nadzieje ze juz mdlosci przeszly
kingus a jak tam u ciebie?tez masz takie akcje?czy tylko napady smakowe:-Doj przekichane-pamietam jak mi sie zachcialo czegos o polnocy:tak:no i fajnie tak spedzic czas na strzelnicy oj fajnie.
ivka no to szczescie w nieszczesciu........bylas juz psychicznie nastawiona na zabiek a tu chorobsko-kurcze ja nie wiem co to angina-ale chyba boli.............

ja wam powiem tak jezeli macie z kim zostawic dziecko-rodzice tescie,rodzenstwo to czemu nie korzystac od czasu do czasu?ja nie mam takiej mozliwosci-jak tereska,a nie powiem-czasem chcialabym wyskoczyc na jakas kolacyjke:tak:
izka no alez sie ciesze!!!!a jak ty musisz byc szczesliwa-teraz juz z gorki!!!SUPER
kasiulla buziaczki dla ciebie.temat trudny do rozmow...............ale niestety taka jest nasza kolej.................
kaska ty w tej irlandii to bylas za krotko stanowczo za krotko!!!!nie zdazylismy sie spotkac............a nio zabawkowe to szal pal!!!!no i ceny przystepne-porownywalam zabawki z fishera kiedys i sa tutaj tansze!!!!ubolewam starsznie ze sie nie spotkalysmy!

a ja zapracowana i malo czasu ma doba:-(
jak usypiam kacpra-a powiem ze to jest dramat to sama zasypiam-potem tylko wstaje sie umyc i wskakuje w pizamke................
alez bylismy z tomkiem wsciekli-w zlobku kacpra pobil jakis starszak:wściekła/y:podrapal go po buzi:wściekła/y:,nad okiem-co prawda wiem ze sie zdarza dzieci sie szturchaja,stukaja,wyrywaja zabawki-ale tam pracowaly 4 panie(a dzici za duzo nie bylo akurat)-bylam wsciekla bo co popijaja sobie kawke:wściekła/y:
juz wiem dlaczego kacper jakis czas temu plakal troszke i nie chcial zostawac-nie lubi jednej z opiekunek-jak jej nie ma jest ok ale jak ja widzi nie chce zostawac-pozostale wrecz uwielbia leci i sie przytula,chce na raczki
po tym incydencie balam sie troszke ze sie zrazi do zlobka ale wczoraj zalozylam mu buty bo mielismy isc na spacerek a on polecial po swoj plecaczek(oczywiscie z bobem;-)) i na plecy:-D w domu mu zle:-D
ano spadam mezyk rozpala w kominku-szykuje sie romantycznie:tak:;-)
alez sie rozpisalam

reklama
Emcia trzymaj się biedaczku!!! jeszcze troszkę i objawy miną!

a ja jestem zła jak pies...
zamówiłam w sklepie www gagu pl
kosmetyki bubchena dla Agatki-29.10, od razu wpłaciłam kasę, po 2 tyg. ciszy wysłałam e-maila dlaczego nie mam jeszcze paczki. łaskawie do mnie oddzwoniono, że nie ma jednego z kremów, za który zapłaciłam... no dobra... czekałam kolejne 2 tygodnie i w końcu przesyła dotarła... i co się okazało?!
zestaw kosmetyków który kupiłam dla agatki jest od 3 roku zycia, z na stronie sklepu napisano, że kosmetyki są dla dzieci od 1 roku życia :angry::angry::angry::angry:

wkurw jestem na maxa, wysłałam im bluzga e-maila do sklepu, bo mi już nerwy puściły...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co za gówniany sklep!!! zero kontaktu z klientem, nierzetelne informacje, długi okres oczekiwania na przesyłkę... szlag człowieka trafia....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Emcia, szkoda, ze maluch aż tak daje znać o sobie :baffled:

Sylwuniu, ja czuję się nieciążowo. Nieraz aż mam schizy, czy wszystko jest ok :baffled:... Tylko te zachcianki... Wykończą mnie :-D Kiedyś koga napisała o musztardzie... Ja nie lubię musztardy, ale tak za mną chodzi, ze chyba muszę nabyć i pojeść :-D.
Zaczął się sezon na mandarynki, kupiłam Karoli i zjadłam sama :baffled:

A w czwartek idziemy na USG i zobaczymy maluszka. Nie mogę się doczekać. :happy:

Osinko, ale chamstwo. Walcz z tym sklepem!!!

Sylwia, jak się Kacper przyzwyczaił do żłobka, jak mu to szło. Możesz napisać parę słów więcej na ten temat - będę wdzięczna!

Emcia - będzie chłopak!!!;-):tak: mnie przy Maksie całymi dniami mdliło, trzymaj się !

Kinga - zaczynasz mandarynkowy romans???:-D

Ivka - wierzę że angina to straszna rzecz - sama miałam kilka pod rząd - KOSZMAR, ale wzięłam jedyny raz w życiu antybiotyk i angina się skończyła jak ręką odjął - niestety reakcja alergczna na antybiotyk była tak silna, że wylądowałam w szpitalu!

reklama
Do góry