reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

koga, fajnie, że z Maksem już wszystko dobrze. Trzydniówka odbyta, więcej nie będzie :tak:

Dzięki za słowa pocieszenia. Muszę przeczytać Rafałowi, że należy mi się rozgrzeszenie :-D

Mam do Ciebie kilka pytań remontowo-budowlanych. Prześlę Ci je na pv. ;-)

reklama
Kaśka - olej babsztyle...
Koga - fajnie,że już wszystko jasne z Maksem :) ale rosół też na pewno pomógł :)
Kinga - przyjeżdżaj!! zostaw młodą z Rafałem :) dla ciebie wyjdę z domu i pójdziemy na łąkę :), co?? Albo weź młodą - pójdzie z Krzymkiem i moją teściową lub teściem na spacer - na bank wróci zadowolona :tak:i jeszcze cię nakarmi tak,że hej...(teściowa moja cię nakarmi) :rofl2:

u mnie kaszel jest jak był, doszły jeszcze bóle wątroby, ale próby wątrobowe mam w normie, więc nie wiem co to za czort :)
Po wyjeździe do Spały jest mi super (psychicznie, bo fizycznie dalej bieda z nędzą). Młody na spacerze z dziadkiem - pewnie zaraz wrócą.

Kaśka 76 nie martw masz cudnego syna ktory kocha Cie nad zyciea co mowia to glupie stare torby jedne i nie4 znja sie , a tak nawiasem bez obray to moje tez chyba cos nie tgo bo tez nie gada i nie wola siku

Felqua - u nas zapalenie krtani zawsze wystepuje jak wieja u nas straszn wichury i przy tym wietrze jest cieplo na dworze , wiem ze to brzmi dziwnie ale zawze tak bylo , i jka wieje i nadchodchodzi noc tak ok 2-4 rano to tylko nadslu****e czy nie "szczeka" a zapobiegawczo to wlasciwie sie nic nie podaje , ppza tym powiedzili mi w szpitalu ze moze wyrosnac z tego albo e jak zaczdla to bedzie chorowac i na pewno bedzie alergikiem , testy miala 2 razy robione , za drugim razem wyszlo uczulenie na roztocza kurz domoy i pylki kwiatow leki jakie bierze to flonidal i icos jeszcze wylecialo mi z glowy bo jak brala zytetk to pucha mi w oczach ( czy tyła)
jak na razie odpukac niechorowala rok

reklama
Ja bylam wczoraj z malym u lekarza to pani stwierdzila na recepcji ze juz go nie przyjma a ja powiedzialam zby zapisali na jutro to stwierdzila ze jak na jutro to jutro terzeba dzwonic lub przyjsc:baffled:
Pozniej poszlam z kolezanka jako jej tlumacz bo podobne objawy jak moj Brian ma jej synek i wiecie co mu dali?paracetamol a dzieci wymiotuja kaszla tak ze szok i od czasu do zcasu mala cieple glowki:eek:
Dzis mam isc do swojego lekarza ciekawe co mojemu podadza bo jak paracetamol to ich powystrzelam!
Choc Brianek juz nie ma goraczki w dzien za to w nocy ma ciepla glowe przynajmniej chcialabym zeby ten kaszel jakos zwalczyli.

Do góry