reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie mamusiu ?

Nie kasiu to nie ten kg, w poprzedniej ciąży przeszłam zatrucie i ona teraz nie chce żeby się to powtórzyło.
Tak będę spokojniejsza. Mój M. strasznie się przejął jak mu o tym małym ryzyku powiedziałam.
Troszkę za szybko zaszłam w ciążę po operacji usunięcia torbieli z jajnika ( 5 miesięcy po) i chyba to jest to o co jej chodzi.

reklama
Brrrr nie lubię lekarzy, którzy straszą na zapas :no:
Bo co jak się nic nie przytyło albo schudło, litości :shocked2:

Matylda - spokojnie. Moim zdaniem lepszy lekarz który chucha na zimne, aniżeli taki który bagatelizuje sprawę. Może niepotrzebnie o wszystkim ci mówi, ale dobrze że ma na ciebie "oko". Wszystko na pewno ułoży się dobrze.

Nie kasiu to nie ten kg, w poprzedniej ciąży przeszłam zatrucie i ona teraz nie chce żeby się to powtórzyło.
Tak będę spokojniejsza. Mój M. strasznie się przejął jak mu o tym małym ryzyku powiedziałam.
Troszkę za szybko zaszłam w ciążę po operacji usunięcia torbieli z jajnika ( 5 miesięcy po) i chyba to jest to o co jej chodzi.

Aaaaaa to co innego, nie widziałam wtedy twojego posta.:sorry2:

Będzie dobrze :tak::tak::tak:

A swoją drogą ja do swojego lekarza standardowo chodzę co 3 tygodnie. :confused:

Dzień dobry dziewczyny:)
miałam się nie logować bo znowu potworna migrena, ale musiałam zobaczyć co u Was słychać:)
Klajo- masz to co ja:) ze strony mojego lubego marzenie o córci, ale mi też chodzi po głowie mały łobuziak:) nawet jak mówię o dziecku to w rodzaju męskim... ale co będzie to będzie tylko ja z natury do cierpliwych nie należę i już bym chciała wiedzieć :-) A zachcianek właściwie nie mam tylko jem dużo czekolady ale to chyba zapotrzebowanie na magnez wzrosło, więc kupiłam sobie taki musujący i pomaga:) Tylko ciągle jem gruszki codziennie przynajmniej jedna :confused:
Agata806-to by ci pasowała moja ginka:) nigdy nie straszy wogóle mało mówi a jak już to same konkrety, przekonałam się do niej dopiero po 4 wizycie ale cenię sobie jej spokerową twarz szczególnie jak jej prezentuję dziwne wyniki badań :tak: Jej podejście mi się udziela i potem myślę już tylko o fikającym w brzuchu małym rozrabiace:)
Matylda- głowa do góry wszystko bedzie dobrze:)

:blink:Witajcie mamusie,
przyjmiecie mnie do grona wrześnióweczek?:) Przyznam, że już myślałam że tylko ja tak mam, w ogóle to kto tu mówił że mdłości są poranne? Dzidzia kręci na karuzeli cały dzień, a jak wejdziemy do samochodu to już klops i bez poczciwej reklamówki
w torebce się nie obejdzie. Ponadto to ze mnie teraz leniuch niemożliwy, nic mi się nie chce, najchętniej to przyłożyłabym głowę do poduszki i spała... Ach ten słodki robaczek, mam nadzieję że ok 4 m-ca to już minie i będę mogla zacząć urządzać mu świat, buźka:!

Matylda, na pewno bedzie dobrze, zgadzam sie ze lepsza taka lekarka, co to 5 razy sprawdzi wszystko, dobrze ze bedzie ci miec "na oku"
Witaj NikalDzidzia, wspolczuje nudnosci, ja jak do tej pory zadnych objawow poza zmeczeniem nie mam, a i to powoli mija. Powinno byc lepiej w II trymestrze

Matylda, to rozumiem, że chce kobietka mieć na ciebie oko :tak: Na pewno pod taką troskliwą opieką wszystko będzie dobrze , nic się nie martw :tak::happy2:

reklama
Do góry