reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rozwijaja sie nasze maluszki?

Kngurka niunia sliczna i sobie poczynia:tak::tak:naprawde wyczuliscie z tym lozeczkiem:szok:my zauwazylismy wlasnie w lozeczku po drzemce.poszlam po niego a on za szczebelki juz trzyma:szok::szok:odrazu w dol poszlo:szok::tak:
Iwonka to juz kwestia dni z tym raczkowaniem.:tak:Konrado tez tak zaczynal:tak:
Aniusia u Ciebie tez juz tylko patrzec a Martynka bedzie stac przy wszystkim jak Kondziu:tak:
Na co nagrywasz te filmy i jak to sie pozniej na Utube wstawia???

reklama
Kwiateczek ja nagrywam filmiki aparatem fotograficznym albo telefonem:-) Na You Tube musisz miec konto zeby przeslac filmik:-) Jak juz jest wgrany ja You Tube to wklejasz linka :-)

muj maly kilka razy powiedzial tata ale to pewnie nieswiadomie ale mezowi bylo bardzo milo:-)

Aniusia swietne ujecia :-) Brawa!
Dziubek i brawa dla Zuzi ! :-)
Ja tez bym chciala ,juz nie moge sie doczekac tego widoku w moim domku :-) wtedy odrwau musialabym kupic bramke zabezpieczajaca do kuchni he..

reklama
Do góry