reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

reklama
Rosmerta jeszcze raz gratuluję Bartusiowi :tak:

Dominikowi wychodzą 5 więc zdarza się w nocy płacz a z Emilką jutro mam wizytę u dentysty bo znowu ją ząb boli a ten martwy co miała się cały wykruszył równo z dziąsłem i teraz jestem ciekawa co z tym dalej zrobią :baffled:

Gratulacje dla Bartka.:tak::-)

nuśka a czy Twoja Julcia zna opowiastkę o zębowej wróżce? Bo mi się wydaje, że to chodzi o prezenty w zamian za ząbki:-D Ja swojemu Victorowi nie opowiadałam o tym jeszcze, ale on już mnie uświadomił, że wie o co kaman:-p:-D

U nas chyba ta opowieść przyczyniła się do tego,że Milenka czeka z niecierpliwością na pierwszy ''wypadnięty' zabek. :-D

byłyście na szczepieniach z Waszymi 5 latkami ?
dzis dostałam wezwanie:nerd:..nie miałam pojecia o szcepieniu 5 latka

Właśnie ja dziś również dostałam karteczkę magiczną przysłaną pocztowo :) szczepienie ma dotyczyć błonnica,tężec,krztusiec i pisze, że obowiązkowe jest....

My byłyśmy dziś właśnie na szczepieniu. Dostałam wezwanie wcześniej, ale Oliwka akurat miała anginę. Były kropelki do buzi i 1 zastrzyk w rękę. Oliwka zniosła dzielnie, żadnego płaczu, tylko pod nosem mówiła sobie "ała" :-D Potem była strasznie dumna z siebie, że się nie rozpłakała ;-)

ja już od roku wiedziałam ze Emilka będzie mieć to szczepienie bo zawsze wywieszone są roczniki które aktualnie szczepią więc w tym roku wypadało ze ona ale ja nie idę na razie :no: niech się w tyłek pocałują z Dominikiem od roku jeszcze nie dotarłam i musze iść na bilans więc powiem że jest po przeziębieniu i przyjdę później :sorry2:a jeśli chcą szczepić niech mi dadzą potwierdzenie że nie będzie miał powikłań tak jak po ostatnim szczepieniu :baffled:

ja to już w ogóle do tyłu ze szczepieniami, nawet nas już nie wzywają, hihi
a teraz po historii mojej kumpeli co mieszka w NIemczech, której dziecko po szczepieniu przestało sie rozwijac i obecnie w wieku 1, 5 roku jest na poziomie dziecka 6 miesięcznego, to dziękuję....

reklama
My mieliśmy to szczepienie już we wrześniu, a to dlatego że wcześniej ''jechaliśmy'' kalendarzem szczepień z Irlandii.

Do góry