reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
wow, to przy Hubku by pewnie wygladała na rok starszą mój grzdyl ma 105 cm i jakies 16 kg
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ale różnorodność jeżeli chodzi o wzrost Victor ma 110cm, a Oliver 88cm Wagi dokładnie nie znam, bo ich nie ważyłam ostatnio, ale Victor to będzie dobijał 20kg (a może już przekroczył?), a Oliver to tak może z 14kg
agusia9915
Matka wariatka
u nas (właśnie zważyłam i zmierzyłam;-))
waga 20 kg
wzrost 116 cm - jest najwyższa w grupie w peczkolu wiec nie mam co porównywać z rówieśnikami ;-) ...
waga 20 kg
wzrost 116 cm - jest najwyższa w grupie w peczkolu wiec nie mam co porównywać z rówieśnikami ;-) ...
agusia9915
Matka wariatka
mamy połowe zęba stałego sztuk raz (jedynka dolna) a juz sie rusza druga jedynka równiez dolna ..kurna szybko
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
wow Agusia, no szybko szybko no ale widocznie tak ma być
a wiecie że moje młodsze dziecię nie ma jeszcze ani jednego ząbka:-( i nie wiem czy sie juz martwic czy nie, za 3 tygodnie kończy roczek a tu zero uzębienia czy któremuś dzieciaczkowi tez tak późno wyszły ząbki??
a wiecie że moje młodsze dziecię nie ma jeszcze ani jednego ząbka:-( i nie wiem czy sie juz martwic czy nie, za 3 tygodnie kończy roczek a tu zero uzębienia czy któremuś dzieciaczkowi tez tak późno wyszły ząbki??
reklama
Podziel się: