reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

reklama
U nas w nosie mają bilans 4-latków, inne zresztą też, nie licząc po skończonym roczku. Pilnują tylko szczepień, w sensie, że wpisują do książeczki, kiedy następne i to broszka rodziców, żeby nie zapomnieć.
Wiki waży 17 kg, wzrost koło 100, muszą ja zmierzyć sama:tak:

A mój kuba rośnie,a nic nie tyje,wciaz 15 kilo,tak od pół roku.Chudzina moja.Pocieszam sie,że ja i maz tez bylismy chudziutcy w dzieciństwie.

U mnie Dominik ma 11kg więc Rozalka Kubuś faktycznie dużo nie waży no ale widocznie taka jego natura u mnie znowu to nie mają za kim dzieciaki być niscy czy drobnej budowy bo Robert ma prawie 190cm a ja 175cm no i drobni nie jesteśmy

Kasiad u mnie to samo choć mam nadzieje że latem bardziej się wyszaleje na dworze i będzie też inaczej

Victor też chudziana:sorry2: Wszystkie spodnie mu z tyłka zjeżdżają:sorry2: Oliver np. jest trochę mniejszy niż był Victor w jego wieku, ma dużo mniejszą stopę i dopiero zaczyna nosić ubrania, które Victor nosił jakieś pół roku wcześniej:-p Ale jeszcze się wszystko może zmienić;-)

widze, ze tez spóźniony bilans macie, my idziemy z hubkiem dopiero przy okazji nastepnej wizyty z Bartkiem jak skonczy 3 miesiące

A bArtus rosnie jak na drożdżach, tydzien temu juz 4,5 kg miał jak bylismy na kontroli:-)

reklama
my dziś na bilans czterolatka idziemy :cool2:
wróciliśmy:-p ;)
109 i 18,400
No piekna ,wysoka kobietka.
widze, ze tez spóźniony bilans macie, my idziemy z hubkiem dopiero przy okazji nastepnej wizyty z Bartkiem jak skonczy 3 miesiące

A bArtus rosnie jak na drożdżach, tydzien temu juz 4,5 kg miał jak bylismy na kontroli:-)

Rośnie Bartus,rośnie.moja kluska 8 kilo wazy.

Do góry