reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

reklama
A ja bardzo dobrze rozumiem Susu. Maja wprawdzie ma ok. 9.800ale i tk jest drobniutka. Jak sobie przypomnę Madzię, która była dwa razy taka to widzę różnicę. Ale dzisiaj było mi bardzo przykro jak pani na placu zabaw wyrażała swoje ogromne zdziwienie, gdy powiedziałam, ze Maja ma rok i prawie 5 miesiecy. ta baba długi czas powtarzała, że była przekonana,że nie skończyła jeszcze roku. Nie musicie mnie przekonywać że jest ok, to wiem. Ale też bym chciała, żeby Maja była wieksza.

ewamat nie przejmuj się opiniami bab z piaskownicy :no: Ja dziś usłyszałam, że Milenka wyglada jakby miała conajmniej 2 latka. Nie wiem niby dlaczego, nie wychodzi przecież siatką centylowa ponad średnią.

Oczywiście macie racje, ale zważyłam maję dzisiaj i znowu waży 9.400.:-( A jeszcze jest trochę chora i z pewnością nie będzie przez najbliższe dnia jadła jak smok.:no::-(

Oczywiście macie racje, ale zważyłam maję dzisiaj i znowu waży 9.400.:-( A jeszcze jest trochę chora i z pewnością nie będzie przez najbliższe dnia jadła jak smok.:no::-(
Nie martw się kobieto wagą, jeżeli jest zdrowa, to po co sie martwić na zapas, taka jej uroda:tak:A 9400 to wcale nie tak strasznie mało, Wiki waży ledwie 600 g więcej, ale nie uważam, żeby wygladała na zabiedzoną:-D

reklama

Emilka pewnie podobnie :tak: ostatnio wydaje mi się że dużo urosła

na wakacjach znajoma pyta się
"twoje dziecko"
ja że tak :tak:
a ona "ile ma? 2 latka? ...chyba więcej co?"
a ja "nie :no: niedługo dopiero półtora roczku "
a ona "to duża :szok:"

:eek::eek::eek::eek:.....bo ja wiem czy taka duża

Do góry