reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

Emilka faktycznie jest wysoka, widać to na zdjęciach z wakacji - szczupła i wysoka.
A moja Oliwka jakoś przystopowała ze wzrostem, wydaje mi się, że od dłuższego czasu nie rośnie. A ile ma wzrostu to się przekonam za tydzień, bo wtedy mamy szczepienie.

reklama
u mnie nie mierzyli Emilki od czasu narodzin więc robie to sama :cool: teraz ją stawiam przy futrynie i kładę jej książkę na głowie :-D

No Emi to sie wysoka wydaje,taka modelka.
Kuba też mi urósł ostatnio,widzę jak sięga do parapetu:-DChoć waga stoi w miejscu.:tak:Ale tym sie akurat nie martwie,bo mój maluszek to jeszcze Pucuś.:tak:
Zaraz go zmierze,to będzie wiadomo.

nie wiem czy urosła ale siega do klamki od balkonu ...wychodze z kluczami bo moge nie wejsc juz balkonem:blink::-):cool::laugh2::laugh2::baffled::baffled::wink: tylko wyjsc ogródkiem

A Milenie wyraznie urosla stopa!!! Kilka tygodni temu kupilam jej trzy pary butow, i juz dwie sa za male :szok::szok::szok::szok: Acha, a nie kupowalam butow na styk tylko wieksze.

Ostatnia edycja:
Milence też jakoś szybko nóżka urosła, dopiero co jej kupiłam 2 pary sandałków na 22 a już z nich wyrasta :szok:

reklama
Do góry