reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

Agusia jak Twoja Sara zacznie szaleć to się z niej laska zrobi;-):-D Pewnie wtedy zgubi zbędne dag (dekagramy):-p

moim skromnym zdaniem nie ma co mowic u Sary o zbednych dkg !!!!:confused2:przeciez nikt nie stwierdzil nadwagi!!!
bo jak?dziewczynka ladna, w porzo wazy, widzialyscie jej zdjecie na zamknietym? cud miod....:-):tak:

reklama
Ja nie bede mowic ze moje dziecko jest '' długie i chude '' bo jest w sam raz
a to ze wazy 9200 w UBRANIU
To juz skomentowałam
bez wazy 8800 wiec nijak sie ma do innych dzieci w jej wieku
przypominam wage wyjsciowa 4300 wczesniak

Eee Agusia wg mnie Sara ma całkiem normalną wagę.
Milena waży tylko 1kg mniej od Sary ale jest od niej młodsza (i zdaje się krótsza?)​

Agusia no to jeszcze jedno na pocieszenie - ja w wieku Sary ważyłam 10,5kg przy 72cm wzrostu :-p. A później wyrosłam na chudzielca (jaka szkoda że nie zostało mi to do dzisiaj ;-))
To wszystko to chyba taka nasza mała obsesja - mamuś z kilkoma kg w nadwyżce - na punkcie wagi swoich córek :rofl2:

mnie poprostu na początku przeraziła ilosc kg przybranych przez 4 tygodnie
ale potem zeszłam na ziemie jak odjełam ubranie
wazne jest dla mnie zeby tyła ale rownomiernie a nie przyład z kosmosu 300 g w 6 tygodni a potem w 6 tygo. 2,5 kg
ale widze ze bardziej spanikowały inne mamusie :-p

moim skromnym zdaniem nie ma co mowic u Sary o zbednych dkg !!!!:confused2:przeciez nikt nie stwierdzil nadwagi!!!
bo jak?dziewczynka ladna, w porzo wazy, widzialyscie jej zdjecie na zamknietym? cud miod....:-):tak:

Ale ja wcale nie twierdziłam i nie twierdzę, że Sara ma nadwagę - to byłaby bardzo duża przesada:tak: Po prostu żartowałam, że się laska z niej zrobi jak zacznie biegać - tak jak z każde dziecko zgubi co nieco;-) Więc do tego czasu nie ma co panikować:tak: Jeżeli źle się wyraziłam to przepraszam:sorry2:

O czym Wy mowicie jaka nadwaga, otyłość czy takie tam :-D:-):-D

Lenka 8800 g przekroczyła juz 10 lipca czyli jak miała 4,5 miesiąca i wcale nie jest jakaś szczególnie gruba. Po prostu lubi zjeść i tyle:tak::tak:
I była ważona na golaska ;-):-):-D!!

reklama
Do góry