reklama
No my już po bilansie. Oli waży równe 20kg i mierzy 108,5 cm. Wzrost na trochę ponad 90[tym centylu, waga na 97-mym. Trochę się zdziwiłam tą wagą, bo Oli wcale nie wygląda na grubaska, szczupła też nie jest, ale wg mnie wygląda zupełnie w normie.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Duża dziewczynka z Oliwki
u nas też jest osobno zdrowe od chorych ale mi się na razie nie chce jechać na bilans może jak w końcu zdecyduję się jechać znowu na szczepienie z Dominikiem
niby do 3M po urodzinach można ze spokojem u nas przyjść ;-)
Kasiad Oliwka nie wygląda na te 20kg choć Emilka też tak waży może nawet więcej ale waga u nas oszukuje bo raz pokazuje kg mniej raz więcej i zważę ją na bilansie
choć ostatnio Emilka i tak tylko rośnie i wyszczuplała bo wcześniej była przecież niższa a wagę też miała taką samą co mnie martwiło i martwi bo nie chce doprowadzić do tego zeby miała problemy z wagą no ale wcześniej to obiad u mnie i potem szła do babci no i u mojej mamy słodyczy tez nie mało i efekty są a teraz obiad robię sporadycznie ;-)
niby do 3M po urodzinach można ze spokojem u nas przyjść ;-)
Kasiad Oliwka nie wygląda na te 20kg choć Emilka też tak waży może nawet więcej ale waga u nas oszukuje bo raz pokazuje kg mniej raz więcej i zważę ją na bilansie
choć ostatnio Emilka i tak tylko rośnie i wyszczuplała bo wcześniej była przecież niższa a wagę też miała taką samą co mnie martwiło i martwi bo nie chce doprowadzić do tego zeby miała problemy z wagą no ale wcześniej to obiad u mnie i potem szła do babci no i u mojej mamy słodyczy tez nie mało i efekty są a teraz obiad robię sporadycznie ;-)
mysia23
mama dwójeczki
o a u nas to nie wiem jak to z bilansem 4latka...jak Filip miał 2 lata to pani doktor zdziwiona, ze my na bilans...czy to trzeba jakoś zgłaszać, czy co?dawniej to sami przysyłali informacje, ze trzeba z dzieckiem iść...a teraz to nic..
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no proszę, my bylismy chyba tylko na bilansie po skończonym roczku
a jak się nie zgłoszę to co?
czasem nam tylko przysyłają prosbe o zwolnienie od lekarza ze szczepień, bo ich sanepid sciga co jakis czas;-)
a jak się nie zgłoszę to co?
czasem nam tylko przysyłają prosbe o zwolnienie od lekarza ze szczepień, bo ich sanepid sciga co jakis czas;-)
reklama
agusia9915
Matka wariatka
ładnie powyrastały bąble
moja nadal około 18-19 wazy wzrost nie wiem.. zresztą oni w przychodni jakaś inna wagę i miarę maja bo zawsze inaczej im wychodzi....nie mam czasu na ważenie i mierzenie najwyzej mnie wezwą
moja nadal około 18-19 wazy wzrost nie wiem.. zresztą oni w przychodni jakaś inna wagę i miarę maja bo zawsze inaczej im wychodzi....nie mam czasu na ważenie i mierzenie najwyzej mnie wezwą
Podziel się: