reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

reklama
Moje dożywocie jeszzce Kuby nigdy nie kąpało. Co najwyżej wyjmował go z wanienki na przewijak, podawał mydło itp. Bo z niego taki cykor hihihi i się boi

my nie mieszkamy razem a praktycznie juz ze soba nie jestesmy Damian jak przyjedzza to zazwyczaj na 1 godzine badz tylko półgodz i troche ja potrzyma i potem jak sie robi marudna to mi ja daje

tyo mu tato mnie dzis zaskoczykl powiedzal ze z nia zostanie a ja mogłam z siostra i mama isc na zakupy dodam ze zostal z nia prawie 3 godzinki sam i wczasie tego dwa razy ja uspał i zrobil pyszny obiadek ;D

reklama
Do góry