reklama
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Ja go gapalam to Pawla -moj maz, nie bylo.
On rowniez nie zosteje z Jasiem dluzej nic 2.5 3 godzine a le to z racji mleczka ktore ja mam zawsze przy sobie!!! hihihi
A sama nie wiem co by bylo jako syn jadl butla??
Ale najpewniej sie czuje gdy z malyml moj tata zostaje!!
FACHOWA Z NIEGO OPIEKA
On rowniez nie zosteje z Jasiem dluzej nic 2.5 3 godzine a le to z racji mleczka ktore ja mam zawsze przy sobie!!! hihihi
A sama nie wiem co by bylo jako syn jadl butla??
Ale najpewniej sie czuje gdy z malyml moj tata zostaje!!
FACHOWA Z NIEGO OPIEKA
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
zgadzam sie ze dziadki sa najlepsze
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Ehh szkoda gadac. Swego czasu zostawiłam ich razem bo potrzebowałam na godzinkę wyskoczyc. Po powrocie wyrzuty że mały ryczał. I co się stało? Mały marudził, więc Artur pomyślał, że jest głodny. Poszedł mu zrobic mleko, a Kuba w tym czasie zasnął. no to ten zamiast mu dac w spokoju pospac - wyrwał mu smoczek i zaczął wciskac mleko. hihihih nie dziwię się, że się Kuba wkurzył ;D Zawsze jak Kuba zamarudzi albo zapłacze to od razu słyszę że na pewno głodny. Innych powodów Artur nie przyjmuje do wiadmości. Ale ostatnio coraz lepiej mu idzie, uczy się że Kuba może byc też senny lub znudzony.
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Gosiaczka miałam to samo jak jeszcze karmiłam piersia to coa mała zapłakała to ona jest głodna tatus twierdził co oczywiscie nie było prawda
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
rozwin skrót
a ja nie mam chopa wiec on ze mna nic nie ma
a ja nie mam chopa wiec on ze mna nic nie ma
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
aha hihihihih
reklama
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
to moja mam byla straszna -jak maly plakal to jej zdaniem byl glodny wiec ja do cyca a on dalej placze wiec mama 'na to pewnie mu nie leci' a jak piers nasisnelam to fontanna byla- oj jakie ja mialam na nia nerwy!!!
Podziel się: