reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

Ze nasz doktoryna nie wazy dziecka, kupilismy dzis specjalnie wage :p
Nie jest to co prawda waga profesionala tylko lazienkowa ale jest.
Zwazylam najpierw siebie(mila niespodzianka- 50,600 ;D :p)kilka razy
i pozniej Antka ze mna(wynik powtarzal sie za kazdym razem taki sam)
No i tutaj Maly Szoczek ::) ::) ::)
Antka waga to:

7.900 ;D ;D ;D

reklama
Anineczka to pieknego klocusia nosicie ;)
Bardzo ładnie przybywa na irlandzkim jedzonku ::)

Koreczek gratuluje wagi Darii, niezły wynik :)

no ładnie! po Antku nie widać, że taki duży chłopak! a Ty anineczko weź mnie nie denerwuj tym 50.600 :mad: ;)

a Darunia tycia, ciekawe czy ją przegonimy za 2 tyg. ::)

U nas tez nocki jakies nerwowe, zeby ida??
A do popierania krwi malcom- my jak trzeba bylo pobrac to poszl do szpitala na oddzial dziececy tam z glowki , szybciutkom popbraly panie a jas nawet nie jeknal POLECAM NA ODDZIALE PIELEGNIARKI ROBIA TO NAPRAWDE FACHOWO
Jasio na piersi wazy juz 8500!!i

Chyba nie pozwoliłabym żeby mojemu dziecku pobierano krew z główki jak można z paluszka... ja się naogladałam pobierania krwi i zakładania wenflonów mojemu Kubusiowi kiedy był rocznym dzieckiem i te wszystkie piguły z oddziału pod ścianą bym ustawiła i wystrzelała.

Teraz kiedy pobierałam krew Łukaszowi trafiłam w przychodni na super pielęgniarkę która pobrała Łukaszowi krew z paluszka tak, że on się nawet nie zorientował i zamiast płakać śmiał się do niej. Poprostu kiedy pielęgniarka zabiera się za szukanie żyły trzeba poprosić o pobranie z palca. Jeśli odmówi, poszukać innej pielęgniarki.

Pięknie przybiera Twój Jasio. Duzy chłopaczek z niego. Gratuluję!

Anineczka Twój Antoś też już kawałek chłopka! fiu fiu, prawie 8 kilo, super.

Dariunia to taka malutka słodziutka kruszynka. Poprostu będzie malutka i drobniutka. Najwazniejsze że przybiera i ładnie wcina

Ja 1 marca ide na kolejny pomiar Łukasza wagowo wzrostowy

Ja też miałam dość pobierania krwi z główki, Marcelowi gdy bylismy w szpitalu
co prawda nie płakał ale widok dla mnie straszny
u nas w przychodni pielęgniarka pobiera z paluszka,

Sylwia gratuluje wagi Jasia , duży chłopak z niego, a ile ważył jak sie urodził??

Najbardziej jestem zszoczkowana ;) :D masą Antka :o
na zdjęciach wyglada na kategorie wagową Parisy ::) (ostatni pomiar 6800 g )

Jasiowi w ogole nie chcilo leciec z paluszka. i tak pani pielegniarka wyciskala-zal patrzec a z glowki szybko( nie pisalm ze to piekny widok, a i tak matkom nie pozwalaja patrzec)

Marto 3x jasio wazyl 3700 wiec nie byl tez malytki,
Powklejalabym troszke zdjec zeby niebylo ze tylko wasz podgladam ale nie potrafie :( :( :(

reklama
Do góry