reklama
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dbeatka pisze:o tak, poliki swoje ważą! ;D
Melanie co się dziwisz że Paris do 7 dobija jak to taki głodomorek, że co godzinę się papu domaga ;D Łuki je co 3 lub co 4 godziny
no fakt
często jadała :
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
my wam jutro powiemy ile wazymy bo idziemy na kontrole bedzie juz ponad 5
Gabi widac że Mikołajkowi służą obiadki... no nie koniecznie szpinak , ale waga mówi sama za siebie... Brawo!
My idziemy 31 stycznia i mam nadzieję że łukaszka waga znacznie podskoczyła a moja przy okazji znacznie spadła ;D ;D ;D
My idziemy 31 stycznia i mam nadzieję że łukaszka waga znacznie podskoczyła a moja przy okazji znacznie spadła ;D ;D ;D
Niki wazy 8600(ale to jest waga z przed 2 tygodni) a miezy 74 cm- duzy chlopiec ale tez duzy sie urodzil 4400 a najbardziej odczuwaja to mamy plecy i zkarmie go caly czas piersia tylko od 3 tygodni raz dziennie podaje inne papu
Gosiczka
Mamusia Kubusia
My też idziemy 31 stycznia.Aniulka pisze:My idziemy 31 stycznia i mam nadzieję że łukaszka waga znacznie podskoczyła a moja przy okazji znacznie spadła ;D ;D ;D
I też mam taką samą nadzieję ;D ;D ;D
M
Melanie
Gość
Gosiczka pisze:My też idziemy 31 stycznia.Aniulka pisze:My idziemy 31 stycznia i mam nadzieję że łukaszka waga znacznie podskoczyła a moja przy okazji znacznie spadła ;D ;D ;D
I też mam taką samą nadzieję ;D ;D ;D
my idziemy 9 lutego i tez mam taka nadzieję
... że schudłyście
reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Wczoraj byłyśmy na wizicie i możemy się pochwalić ttylko wagą 5500
pozatym wyniki moczu lwepsze a krwii gorsze
pozatym wyniki moczu lwepsze a krwii gorsze
Podziel się: