reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną :-)

reklama
:o 49? ja ważyłam 49 w czwartej klasie podstawówki/ a nie, przepraszam wcześniej, w czwartej było 60/ i więcej nie wróciłam do tego. musiałaś wyglądać jak... szkielet. umięśniony.
no właściwie to widziałam jak wyglądałaś. hmmm. mało strasznie to 49!!!!!!

Moja najwyższa 68 w szkole podstawowej...a najniższ 57 i wteczy czułam sie extra. Teraz tez tak bym chciała ;D

Winia pisze:
Moja najwyższa 68 w szkole podstawowej...a najniższ 57 i wteczy czułam sie extra. Teraz tez tak bym chciała ;D
winia to chcemy podobnie Ja juz o tym pisałam ale nie pamiętam na którym watku bo nam się rozdwoił watek. powinnyśmy przenieść się na wrócić do formy a nie tu bazgrolić Sio na inny watek bo znowu się bałagan robi!!!

Melanie pisze:
Moja ciążowa 76 kg
a najniższa to przed zawodami w 2004 roku w maju 49 kg ;D

a to na dowód ;D

MISS ANOREKSJA ;D

missanoreksja3vf.jpg

eeee wtedy byłam za chuda
za bardzo wzięłam się za odtłuszczanie i spaliłam mięśnie :p
zostały malutkie i skóra :p

reklama
Do góry