reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

reklama
:o 49? ja ważyłam 49 w czwartej klasie podstawówki/ a nie, przepraszam wcześniej, w czwartej było 60/ i więcej nie wróciłam do tego. musiałaś wyglądać jak... szkielet. umięśniony.
no właściwie to widziałam jak wyglądałaś. hmmm. mało strasznie to 49!!!!!!

Moja najwyższa 68 w szkole podstawowej...a najniższ 57 i wteczy czułam sie extra. Teraz tez tak bym chciała ;D

Winia pisze:
Moja najwyższa 68 w szkole podstawowej...a najniższ 57 i wteczy czułam sie extra. Teraz tez tak bym chciała ;D
winia to chcemy podobnie Ja juz o tym pisałam ale nie pamiętam na którym watku bo nam się rozdwoił watek. powinnyśmy przenieść się na wrócić do formy a nie tu bazgrolić Sio na inny watek bo znowu się bałagan robi!!!

Melanie pisze:
Moja ciążowa 76 kg
a najniższa to przed zawodami w 2004 roku w maju 49 kg ;D

a to na dowód ;D

MISS ANOREKSJA ;D

missanoreksja3vf.jpg

eeee wtedy byłam za chuda
za bardzo wzięłam się za odtłuszczanie i spaliłam mięśnie :p
zostały malutkie i skóra :p

reklama
Do góry