reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną :-)

Ja dopiero dziasiaj uświadomiłam sobie ze Mikołaj w ciagu 12 dni przybrał 600gr i zastanawiam sie czy to jest normalne.

Ale, jak sie wezmie taki słodki ciężar na raczki to wcale nie czuc tych 7420g.

Ciekawie jak bedzie teraz przybierł na wadze bo od dzisiaj daje mu kaszke i deserki ze słoiczka.

reklama
Już pisałam :) 5400 i 65 cm, ale silna jak nie wiem co :laugh:. Nawet pediatra zwróciła uwagę, że taka siła jest niespotykana u dzieci w jej wieku.Ja bym jednak wolała, żeby troszkę więcej ważyła :(

nie martw się monia, póki co najmniejsza jest chyba Daria koreczka, potem moja Majka i Ty następna, jeszcze nie jest tak źle z Kamilką :-*

jak nie będziesz się objadac to nie przytyjesz... a Ty masz taką figure że chyba nigdy nie bedziesz gruba... tzn budowę ciała chciałam napisac

tak taka moja uroda ale powiem ci szczerze że chciałabym trochę przytyć bo waga mi zabardzo poleciała w dół i myslę że przez karmienie właśnie ::)

reklama
Izis, ja ci powiem kochana, że karmiłam mlekiem Majkę ponad rok i dopiero jak skończyłam karmić to schudłam 11 kg !
Podczas karmienia miałam ciągle apetyt jak wilk, a po hormony powiedziały stop i już.

Do góry