hi hi hi co jedna to lepsza opinia a ja Cie i tak podziwiam za twoje wyczyny. Doprowadzić się do takiej wagi z mięsniami małymi czy duzymi nie wazne, ale wytrenowanymi, to trzeba mieć samozaparcia i silnej woli full, ja bym chyba tak nie umiała... ile to wyrzeczen... Za to cie podziwiam
reklama
M
Melanie
Gość
beatka pisze:nie no Melanie, nie obraź się, ale wyglądałaś okropnie. jak by to mój mąż ujął nie ma nawet za co złapać
mój mąż tez mówi, że juz mi nie pozwoli tak wyglądać mi sie też nie widzi
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:hi hi hi co jedna to lepsza opinia a ja Cie i tak podziwiam za twoje wyczyny. Doprowadzić się do takiej wagi z mięsniami małymi czy duzymi nie wazne, ale wytrenowanymi, to trzeba mieć samozaparcia i silnej woli full, ja bym chyba tak nie umiała... ile to wyrzeczen... Za to cie podziwiam
no racja
uparta jestem i tyle
Ja popieram Beatkę, siła woli, super sprawa, ale Melanie, kochana podobasz misię teraz o wieeeeele bardziej, no i małżowi twojemu chyba też...?" ma za co złapać " ;D
Ja ważę teraz (tylko ciiiii nikomu mru mru) 69 kg, 177 w górę, najniższa waga, to tak jak Beatka przy nic nie jedzeniu, kiedy studiowałam w Poznaniu i miałam jadłowstręt typowy dla wszystkich Poznaniar...więc 53 kg i wyglądałam feeee. Typowa dla mnie wga to 61 kg i już wyglądam wtedy chudo. Teraz jestem fest babisko i ciągle " od jutra " się za siebie biorę....
Ja ważę teraz (tylko ciiiii nikomu mru mru) 69 kg, 177 w górę, najniższa waga, to tak jak Beatka przy nic nie jedzeniu, kiedy studiowałam w Poznaniu i miałam jadłowstręt typowy dla wszystkich Poznaniar...więc 53 kg i wyglądałam feeee. Typowa dla mnie wga to 61 kg i już wyglądam wtedy chudo. Teraz jestem fest babisko i ciągle " od jutra " się za siebie biorę....
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Melani wogóle bym cie niepoznała ze ti ty
reklama
święta racjaedyta27 pisze:A ile przybrała? Teraz to tak około pół kilograma miesięcznie jest ok.
Podziel się: