reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

hi hi hi co jedna to lepsza opinia a ja Cie i tak podziwiam za twoje wyczyny. Doprowadzić się do takiej wagi z mięsniami małymi czy duzymi nie wazne, ale wytrenowanymi, to trzeba mieć samozaparcia i silnej woli full, ja bym chyba tak nie umiała... ile to wyrzeczen... Za to cie podziwiam

reklama
Aniulka pisze:
hi hi hi co jedna to lepsza opinia a ja Cie i tak podziwiam za twoje wyczyny. Doprowadzić się do takiej wagi z mięsniami małymi czy duzymi nie wazne, ale wytrenowanymi, to trzeba mieć samozaparcia i silnej woli full, ja bym chyba tak nie umiała... ile to wyrzeczen... Za to cie podziwiam

no racja

uparta jestem i tyle

Ja popieram Beatkę, siła woli, super sprawa, ale Melanie, kochana podobasz misię teraz o wieeeeele bardziej, no i małżowi twojemu  chyba też...?" ma za co złapać " ;D

Ja ważę teraz (tylko ciiiii nikomu mru mru) 69 kg, 177  w górę, najniższa waga, to tak jak Beatka przy nic nie jedzeniu, kiedy studiowałam w Poznaniu i miałam jadłowstręt typowy dla wszystkich Poznaniar...więc 53 kg i wyglądałam feeee. Typowa dla mnie wga to 61 kg i już wyglądam wtedy chudo. Teraz jestem fest babisko i ciągle " od jutra " się za siebie biorę.... :p

reklama
Do góry