reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną :-)

reklama
Dziasiaj u lekarza waga na która połozyłam Mikołaja wskazywała 7420 i poraz kolejny byłam w szoku i robiłam takie wielkie gały :o :o :o :o :o :o

Gabi to niezłego masz klocuszka do noszenia :p

a mój Marcel w tamtym tygodniu 7,600 ::) ::)
nie wiem po kim tak rosnie, ubranka 74 - 80 juz ubieramy
i wózek robi sie za mały

Mój Kluseczek już 68 cm i 6500g osiągnął :) Jest kogo dźwigac, i plecki już mnie czasem bolą. Wczoraj segregowałam jego stare ubranka. Porównywałam czapeczki które wtedy nosił do tych, które ma teraz, i nie mogę się nadziwic, że kiedyś, jeszcze tak niedawno, był taki malutki :)

No własnie rosną te nasze chłopaki jak szalone. My tez już 74 nosimy, ale Marcel bije wszystkich na głowę. urodził sie taki duży jak mój Łukasz a mój mały zostaje w tyle za Marcelkiem. Nie wiem ile teraz waży, pewnie około 7 kilo bo ostatnio na szczepieniu miał 6800. No i Marcel jest prawie najmłodszy!!!

Marta
a Ty dalej karmisz tylko piersią???

marta fajny chłopak rośnie Twój Marcelek! Wy naprawdę macie duże dzieciaczki, Majka nadal nosi 56 i niektóre 62 :p
Gosiczka fajni, że się nam pokazaliście z Kubą i wszystkiego dobrego na skończone 4 miesiące!!!!
a zauważyłam, że Kuba Gosi urodził się tego dnia co Igor Marty :) tylko innego roku. taka jestem spostrzegawcza ;D

beatka ale Gosiczka ma ten oszukujący suwaczek co nie pokazuje dokładnie dni tylko pełne tygodnie. A Kubus jest urodzony w tym samym dniu co Martynka Kociaka ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Aniulka my nadal tylko na piersi jedziemy
nawet herbatek żadnych narazie nie podaję
ale w nocy często karmie ::)

Beatka gratuluje spostrzegawczości
ale suwaczek Igora nie jest dokładny
Igor urodził się 2 września
a ten suwaczek pokazuje całe miesiące

Do góry