reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

reklama
Ja sobie nie mogę tego wyobrazić!! dla mnie 20 kilo to już przesada ciężko mi przy moich 11 a jakbym miała jeszcze raz albo dwa razy tyle przytyć ... nie wyobrażam sobie... No ale może to sprawka hormonów??

Tylko Ty pewnie zjedziesz do swoich 55 a ja? czy będę miała tyle samozaparcia?? Przed ciążą miałam 63 i to już było za dużo. Jak uda mi się do 57 lub 58 zjechać to będę z siebie dumna. Z taką wagą to już się fajnie czułam. Teraz wydaje mi się że to jest możliwe ale czas pokaże jak to będzie na prawdę

Jak sie postarasz, to będziesz miała tyle co sobie wymyślisz ;D
ja pewnie też za darmo nie dostanę tego co chce mieć ;D

Widzę, że nie jestem osamotniona...ja też sie martwię o swoje 74 kilogramy czyli o 14 więcej.

Jednak mam nadzieję, że to jakoś samo sie ulotni...... ;D ;D ;D ;D

samo się nic nie dzieje DROGA WIENIU ;D ;D ;D ale fajnie!!! Mamy po równo ale się cieszę!!! Z kubą w ciąży dobiłam do 68 kg i martwiłam się troche że teraz az 74 ale już się nie martwię. Razem będziemy się dopingować, tak jak teraz ;D ;D ;D

No tam może całkiem samo to przesadziła.....ale z naszą niewielką pomocą ..no i pomocą naszych ruchliwych pociech

reklama
Wy chcecie schudnąć po ciąży a ja odwrotnie mam nadzieje że zachowam trochę tłuszczyku przy sobie bo przed ciążą byłam za chuda :pAle to pewnie wina też papierochów które kopciłam ble...ważyłam 48kg przy wzroście 167cm teraz mam już 12 na plusie ważę 60kg a po ciąży chciałabym spaść gdzieś do 55kg ;)

Do góry