reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

Gwarantuję Ci że spadniesz więcej niż 5 kilo. Póki masz czas to podtucz się jeszcze troszkę bo możesz mieć problem z utrzymaniem wagi 55 kg. ;)

A po drugie to widzę że mamy już dwie magiczne liczby: 74 i 55 ;D ;D

reklama
Za to u mnie sukcesywnie rośnie po pół kilo na tydzień. Do tej pory przytyłam 15 kg, jak dla mnie to dużo. Martwie się, że po porodzie nie zmieszczę się w nic co nosiłam przed. A w brzuszku też urosło do 107 cm.

zrzucisz to zrzucisz. ja też mam 105 w korbolku i wiem że da się to zlikwidować. Po jednej ciąży skóra jest jeszcze bardzo elastyczna i ładnie się wciąga, że po brzuchu nie zostaje nawet śladu. Boję się że po drugim takim rozciąganiu mogą być problemy... ale mam nadzieję że dam radę ;)

Aniulka - no skoro po 1 ciąży skóra zachowała się wzorowo i teraz stan Twojej skóry jest podobny, to będzie tak samo
na bank !!!! :)

Ja mam dzisiaj 104 cm a ciężar podam 24 sierpnia, bo wtedy mam wizyte u gina,
Na domową wage nie wchodzę, bo to stałoby sie dla mnie obsesją, więc udaję, że jej nie ma ;D

Tylko, że teraz mam dużo większy brzuch no i wagę trochę wyższą niż przy Kubie. ::) ::)

A ja wagę podam 23 mam nadzieję ze taką samą jak ostatnio, chociaż więcej się obżeram słodkościami niż ostatnio :p ;)

mam IDENTYCZNIE jeśli chodzi o słodycze
a to pewnie dlatego, że teraz nasze dzidzie obrastają w tłuszczyk i mamusie muszą im jakoś dostarczyć tego co im potrzebne

reklama
A ja do tego zapiłabym się colą lub Pepsi. Nie mogę się opamiętać... pije wodę mineralną ale do tego wieczorem obowiązkowo butelka coli lib pepsi... ciekawe dlaczego????

Do góry