reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

Włansie tak jest - usg nie odzwierciedla idealnie masy dziecka
jeszcze mam tu takie wymiary:
BPD - 08.3cm
APTD - 07.0cm
TTD - 09.0cm
P - 05.9cm

nie wiem o co loto ::) ;D

ale z tego co gin mówił, to 9 cm to jest szerokość brzuszka - mierzył główkę, brzuszek i kość udową.

reklama
Melanie więc zmierzyłam brzuszek i jestem zszokowana. wydaje mi się ( nie mogę znaleźć tej stronki) że ostatnio miałam 105 w pępku. Dzisiaj mierząc się 2 razy tą samą miarą wyszło mi 104 w pępku... czy to możliew?????????

a ja na siedząco (bo nie chce mi sie wstawać) i po obiedzie (jeśli to ma jakies znaczenie) mam w pępku ;D 107 cm :o ;D

Łoł Melanie ale poszłaś!!! Ale właśnie wzięłam miarę i zmierzyłam się na siedząco i efekt taki, że mi wysz ło 108 ;D ;D ;D a na stojąco dalej 104. Zmierz się lepiej na stojąco ;D ;D ;D

na siedzaco mam 101, a na stojaco 98
a czuje sie jakbym duzo sie powiekszyla, przybylo mi chyba slodkiego ciezaru ;D
z lozka to wstaje ruchem posuwisto-robaczkowym, tak boczkiem jak zmijka pustynna, tylko musze jeszcze popracowac nad stylem, bo mi maz nie chce dac najwyzszej noty za wykonanie ;D

Witajcie Wrześniówki! Rzadko tu pisuję, ale często zaglądam :)
Właśnie się zmierzyłam na stojąco i mam w pępku 115 cm. A termin 20 września. Czuję się jak wieloryb!

Pozdrawiam!

reklama
Dziewczyny ja zaczynam przypominać piłkę, moje wymiary w biodrach, brzuszku i biuście to 100-100-100. KULKA!!!!

Do góry