reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

Dzis zrobilam kolejna przebierke w Antka ciuchach:szok:
Boze ile on tego ma.A jeszcze mojego M. szef przytargal caly wor niezniszczonych ciuszkow:eek:
Co ja mam z nimi zrobic???
myslalam,zeby lumpex otworzyc...
ale zeszlam z tematu.
Antek wskoczyl na 86cm:-)

reklama
Aniulko wcale sie nie przejmuję, właśnie dlatego jże uwielbiam że jest taką dzidzią, chociaż oczywiście potrafi być dorosły jak trzeba. Ale jest drobniutki i dla mnie jest po prostu DZIDZIĄ:-)

moja dzidzia ;-) w szpitalu na wejściu była ważona i doszukano się całych 11, 960 kilosów.
wyszło na to, że przez 2 miesiące przybrał 200 g :dry:

aby było śmieszniej, przy wyjściu ze szpitala , czyli całe 5 dni później krzyś ważył 12, 150 :nerd:

ale to zasługa kroplówki, nieźle go tam nią nafaszerowali, glukoza sięlałą strumieniami w żyłkę ... :-D

Krzyś jest wiecznie i o każdej porze dnia i nocy na nogach... :-D nie dziwi mnie więc że spala w mig to co pochłonie...

Jula nosi rozmiar body 92 i 86(ale ta robi sie przyciasna..zalezy zreszta od firmy...Rozmiar bucikow to nadal 20 :-) za to ile wazy to nie wiem ale w rekach jak ja nosze to czuje ze schudla troszke przez to chorubsko..malutko jadla.Wraca jej juz powoli apetycik...

Pieknie dzieciaczki Wrzesniowe rosna
:-) :tak: :-D :laugh2: :-) :szok: :tak: ;-) :-) :-) :tak: :-D :-) :tak: :-D :laugh2:

reklama
JoannoMk Maja tez ma rozmiary zalezne od firmy, ale raczej 86, a mamy tez takie ubranka na 18 i 23 miesiace.
Juleczka teraz napewno nadrobi wszystkie straty:-)

Martusiu to Maja prawie Sandrunie dogonila, bo wazy okolo 10,500, a pamietam ze jeszcze niedawno byla roznica 2 kg;-) :-D

Do góry