reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną :-)

No i super. ja tam sie waga nie przejmuje bo wiem ile moje dziecko pochłania, a i fałdeczki delikatne tez ma, takie do schrupania akurat;-) :-D :-D

reklama
No to nawet mojego obżartucha przegonił:dry: :-D :-D :-D . Pięknie Kubusiu.

Ostatnio mi powiedziała pediatra że jesli dziecko nie przybiera na wadze ale rosnie, to wszystko w porządku. Martwiłam się Kubą bo on taki chudzielec.... ledwo 19 kilo. No ale rosnie.... a to najwazniejsze. Chociaz dizsiaj waga drgnęła nareszcie. Całe 20,5 kilo!:rolleyes2: :surprised: :rolleyes: :wink:

GRATULACJE DZIECIACZKI! Rosniecie jak na drozdzach :-)

Wychodzi na to, ze Dawid najciezszy.
Wazy 12 kg :szok: :-). Ale wcale po nim nie widac tej wagi, nie ma faldek itp. no ale jest wysoki i zbity. Nawet nozki olbrzymie ;-) :-) , bo rozm. 24.

Dzis na spacerku spotkalismy dziewczynke, ktora ma 19 miesiecy a jest o glowe nizsza od mojego kochanego olbrzyma ;-) :-D

Noo... sama sie zdziwilam, gdy kupowalam butki na zime. Najpierw kupilam 23, ale po przymierzeniu, okazalo sie ze sa na styk (skarpeta by nie weszla) i musialam wymienic na 24 (niestety na inny juz model :-( )

Jak tak patrze na jego stopki gdy smiga w tych swoich butkach zimowych, to nadziwic sie nie moge jakie one duze... jakies takie za duze, jak na roczne dziecko :-)

reklama
Do góry