reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

Jula buciki zimowe ma nr 21 i druga pare 22 wiec nawet jakby zaczela jej nozka rosnac to jest co wkladac na nozki:-D

Do lekarza na razie sie nie wybieramy wiec ile Jula wazy to wielka i ciezka tajemnica;-) :laugh2: choc niedlugo mija 6 tygodni od szczepionki na odre,swinke i rozyczke i mowili nam zeby zaszczepic na zoltaczke odplatnie od 80 do 110zl.Czy szczepicie wasze babelki na to?

Edytko ile zaplaciliscie za szczepionke pneumokokowa?

reklama
Joanno za szczepionke na pneumokoki zapłaciliśmy 260 zł, 30 stycznia jeszcze raz tyle samo i to wszystko - mało to nie jest ale się cieszę.

Długo nie mogłam się na nią zdecydować. Z jednej strony bardzo chciałam, a z drugiej wiadomo - każda szczepionka niesie ze soboą jakieś ryzyko i niebezpieczeństwo. Do tego moja ciocia pediatra wcale mnie nie dopingowała, wręcz przeciwnie - jej dewiza: Na wszystko dziecka nie zaszczepisz. No i ma racje, ae jednak się zdecydowalismy. Maciek nie miał nawet stanu podgorączkowego po niej tylko chyba bolała go mocno rączka, bo nie chciał na niej spać i często sie budził w nocy.

Edytko myślę, że ta szczepionka to trafna inwestycja w zdrowie Maciusia:tak: . Mnie na taki wydatek nie stać:-( Mam tylko nadzieję, że tego typu choroby będą omijać Roberta i Sarę szerokim łukiem:hmm: :tak:
Ładnie przybierają wasze bąble:tak: :-) . Robercik zresztą też już nieźle waży:cool2: , ale w tym momencie nie wiem ile, ale pewnie koło 12-stki;-)
Aniulko to twój Kuba może podać ręce Sarze. Jego waga waha się podobnie jak u Sary:-D Sara ma wzrostu 122cm i też rośnie;-) , choć ostatnio i waga jej ruszyła, bo powyżej 20kg waży:-D. Jako 3- 4 latka dłuuugo ważyła tylko 15 kg, a do najniższych nigdy nie należała:dry:. Ale gdy miala roczek wagę miała wtedy wzorową:tak: Różnie z tym przybieraniem wygląda:dry:

Maja po dzisiejszym szczepieniu (w koncu) wazy 10,200:tak: :-)
Lekarka wazyla ja 3 razy bo nie mogla uwierzyc ze w ciagu 3 tygodni przybrala 1kg:szok: :szok: :szok:

a musze sie pochwalic...mam nadzieje ze nie za szybko...ze moja corcia powoli doroslej...2 ostatnie noce przespała bez pobudek:szok::szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
mam nadzieje ze to nie bedzie to fallstart ze sie pochwalilam :eek:

reklama
Nie wiem ile Łukasz waży ani ile mierzy. Wiem jedno: jedzenie pochłania niczym teletubisiowy no no , a body w rozmiarze 86 mogę zapakować do wora i odstapic następnym dzieciaczkom. Rajstopki rozmiar 92 sa idealne. Pomalu musze uzupelniać garderobę Łukaszka bo chyba sweterki które mamy nie starcza do końca zimy:dry:

Do góry