dokładnie nie znam jego wagi ani wzrostu, bo dawno mi go nie ważyli itp. Ale pewnie jeżeli chodzi o wzrost, to coś koło tego co Hanulka, sądząc po ubrankach. A waga to ponad 12kg. Muszę go rzucic w końcu na wagę;-)
reklama
Kinuś, Hania ma bardzo ładne wymiary. A stópkę ma długą - tak sądzę po Kamili, bo ona przy podobnym wzroście ma 21. Dokładne wymiary podamy po szczepieniu, bo tez dopiero sie wybieramyWczoraj w końcu poszliśmy na szczepienie....
Hanulka mając prawie 20 miesięcy :
waży -12 kg
mierzy -85 cm
rozm.stópki-23
Lekarka powiedziała, że Hanusia jest dość wysoka jak na swój wiek ...ale mi się zdaje, że ja najbardziej w normie...sądząc po ciuszkach nosi 86-92..
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Wczoraj w końcu poszliśmy na szczepienie....
Hanulka mając prawie 20 miesięcy :
waży -12 kg
mierzy -85 cm
rozm.stópki-23
Lekarka powiedziała, że Hanusia jest dość wysoka jak na swój wiek ...ale mi się zdaje, że ja najbardziej w normie...sądząc po ciuszkach nosi 86-92..
Kinus czy u Was mierza takze dzieciom stópki
Jula buciki nosi nr 22 a bodziaki 86 juz sa przymale wiec wiekszosc ciuszkow tez 92 zaklada
Oj rosna nam nasze wrzesniaki...rosna:-)
Kinus czy u Was mierza takze dzieciom stópki
Nie....
Rozmiar stopy podałam tak , dla dopełnienia ogólnej wizji :-)
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Kiedy te dzieci urosly ???
Sandrunia nosi rozmiar ubranek 92 lub na 2-3 latka
Nozka 23-24 zalezy jaka numeracja
Waga 12kg.
Sandrunia nosi rozmiar ubranek 92 lub na 2-3 latka
Nozka 23-24 zalezy jaka numeracja
Waga 12kg.
Rosną nam dzieciaki i rosną:-) ale to dobrze
A u nas rzecz sie stała niebywała, Kamula urosła 2 cm przez miesiąc . Może to normalne...Nie wiem, nigdy nie zwracałam uwagi. Mierzy już 85 cm ale dalej waży okolo 10 kg. . Najlżejsza z wrzesniaków
A u nas rzecz sie stała niebywała, Kamula urosła 2 cm przez miesiąc . Może to normalne...Nie wiem, nigdy nie zwracałam uwagi. Mierzy już 85 cm ale dalej waży okolo 10 kg. . Najlżejsza z wrzesniaków
reklama
Podziel się: