reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną :-)

Kinuś, w niedzielę na szczepieniu byliście ?

Dzieciaczki cudnie Wam przybierają... Nie wiem ile dziś Krzyś stuknął, na czwartek mamy umówione w końcu szczepienie, ale dziś w nocy był kaszelek... :-( ...
Wiecie, Maja kiedy miałą 12 m-cy ważyła 9150.... A wagę potroiła jak miała 17 m-cy.....
Tak już jej zostało, jedno wielkie niejedzenie....

:eek::eek::eek: wczoraj, czyli w poniedziałek :tak:...chyba, że mi się cos poprzestawiało :dry:...niech no ja zerknę do kalendarza.....no dzisiaj jest wtorek !!! :szok::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Matko Kochana !!!!! Faktycznie ,dzisiaj jest wtorek !!!!
U nas czas się zatrzymał... Piotrek od piątku był na zwolnieniu i dziś poszedł do pracy. A u mnie poniedziałek jest zawsze wtedy, kiedy po przerwie małż pełznie z niechęcią do tej swojej pracki...

Na wrześniu też życzyłam Wam miłego poniedziałku !!! :-O :-D
Rety, ależ jestem zakręcona !!!!

Miłego wtorku ! :-D

Matko Kochana !!!!! Faktycznie ,dzisiaj jest wtorek !!!!
U nas czas się zatrzymał... Piotrek od piątku był na zwolnieniu i dziś poszedł do pracy. A u mnie poniedziałek jest zawsze wtedy, kiedy po przerwie małż pełznie z niechęcią do tej swojej pracki...

Na wrześniu też życzyłam Wam miłego poniedziałku !!! :-O :-D
Rety, ależ jestem zakręcona !!!!

Miłego wtorku ! :-D

Joanko,jesteś bezbłędna :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Kinek to Hania i Majka sa w tej samej kategorii wagowej:tak:
Chcialabym tez juz zaszczepic Maje, ale nie mam dobrych przeczuc co do piatkowej wizyty...:-(

Dzisiaj wazyliśmy Łukasza wazy 10,200 i jest na 50 centylu. Pomimo ogromnego apetytu wazy mało (powinien 12 wazyć)bo jest strasznie ruchliwy i ma dobrą(?) przemianę materii (4 kupska dziennie)

reklama
Hanka, też na 50 i lekarka powiedziała, że jest świetnie :tak:.Wolę, żeby ważyła troszkę mniej niż więcej ...tyle teraz otyłych dzieci :-(

Do góry