reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną :-)

to szybka aktualizacja wymiarow :)
wzrost: 74 cm
waga: 8 400 g

pani dottore powiedziala, ze malo, ponizej 10 centyla, ale Arisa wyglada i czuje sie dobrze, wiec jest ok

a szczepionka znowu ja sie bardziej stresowalam niz to bylo warte, Niunia nawet nie miauknela :-):-):-)

reklama
My też dopiero będziemy mieć szczepionkę tą po roczku. Musimy odczekać ze dwa tygodnie od ostatniej dawki antybiotyku:-( Czyli wizyta dopiero po 30 października:dry:

zmienilo sie troszke w szczepieniach.Wg starych zasad 11miesiecy sprawdzenie blizny po gruzlicy jak mala to powtorka-teraz jej juz nie ma a przy skonczonych 13 miesiacach szczepia teraz na odra,swinka,rozyczka i wlasnie nas taka czeka w piatek..nie lubie chodzic na te szczepienia..mam mieszane uczucia..z jednej strony szczepic a z drugiej nie

Joanno ja tez ostatnio sie pytalam pielegniarki kiedy mam przyjsc na szczepienie, bo tez slyszalam o tej nowej tablicy, ale kazala mi przyjsc po roku jak Maja wyzdrowieje:eek: :confused:

Kociak ja tez sie nad tym zastanawiam, ale kurcze drogie to jest...:sick:

Aktualnie Jula wazy:10kg i 100g i mierzy 76cm(+/-2cm bo nie dala sobie glowy wyprostowac i nog):tak: :-) :-)

Teraz nastepne szczepienie w marcu (odplatne 5w1)
Proponuja takze odplatne za 6tyg szczepienie p/zoltacce typA kosztuje w zaleznosci od firmy 85zl lub 110zl.:tak:
i p/grypie ale do tego nie namawiali:baffled:

reklama
Do góry