reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

to szybka aktualizacja wymiarow :)
wzrost: 74 cm
waga: 8 400 g

pani dottore powiedziala, ze malo, ponizej 10 centyla, ale Arisa wyglada i czuje sie dobrze, wiec jest ok

a szczepionka znowu ja sie bardziej stresowalam niz to bylo warte, Niunia nawet nie miauknela :-):-):-)

reklama
My też dopiero będziemy mieć szczepionkę tą po roczku. Musimy odczekać ze dwa tygodnie od ostatniej dawki antybiotyku:-( Czyli wizyta dopiero po 30 października:dry:

zmienilo sie troszke w szczepieniach.Wg starych zasad 11miesiecy sprawdzenie blizny po gruzlicy jak mala to powtorka-teraz jej juz nie ma a przy skonczonych 13 miesiacach szczepia teraz na odra,swinka,rozyczka i wlasnie nas taka czeka w piatek..nie lubie chodzic na te szczepienia..mam mieszane uczucia..z jednej strony szczepic a z drugiej nie

Joanno ja tez ostatnio sie pytalam pielegniarki kiedy mam przyjsc na szczepienie, bo tez slyszalam o tej nowej tablicy, ale kazala mi przyjsc po roku jak Maja wyzdrowieje:eek: :confused:

Kociak ja tez sie nad tym zastanawiam, ale kurcze drogie to jest...:sick:

Aktualnie Jula wazy:10kg i 100g i mierzy 76cm(+/-2cm bo nie dala sobie glowy wyprostowac i nog):tak: :-) :-)

Teraz nastepne szczepienie w marcu (odplatne 5w1)
Proponuja takze odplatne za 6tyg szczepienie p/zoltacce typA kosztuje w zaleznosci od firmy 85zl lub 110zl.:tak:
i p/grypie ale do tego nie namawiali:baffled:

reklama
Do góry