reklama
M
Melanie
Gość
Noooo nie sami : Oni akurat bardzo młodzi - to fakt ale córkę mają wychowaną wzorowo, synka też ale córa już dorosła, więc łatwiej ocenić wynik
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Aniulka pisze:Hmmm ja tez zawsze chciałam miec starszego brata i mam.... młodszego.
A postanowiłam sobie że moja córeczka będzie miała starszego brata i mam dwóch łobuzów.... może bedzie miała dwóch starszych braci??? (żart!!)
DO TRZECH RAZY SZTUKA
Edytko, jeżeli chcesz mieć więcej dzieci, to chyba 2-3 lata jest najlepszą różnicą wieku
ja sie nie znam, bo jestem jedynaczką, ale mój mąż ma brata starszego o 7 lat i mieli słaby kontakt w dzieciństwie i siostrę starszą o 3 lata - tu kontakt był idealny
więc jeszcze roczek i do dzieła Edytko
ja sie nie znam, bo jestem jedynaczką, ale mój mąż ma brata starszego o 7 lat i mieli słaby kontakt w dzieciństwie i siostrę starszą o 3 lata - tu kontakt był idealny
miyu pisze:Z różnicą wieku to różnie bywa ja mam starszego brata o trzy lata i wogóle nie potrafiliśmy się dogadać teraz jest troche lepiej.
no tak, nigdy nic nie wiadomo, jak piałam, ja nie nie mam doswiadczenia w tej dziedzinie
monia77 pisze:Edytko, jeżeli chcesz mieć więcej dzieci, to chyba 2-3 lata jest najlepszą różnicą wieku
Ja mam brata młodszego o prawie trzy lata. Tragedia.... : : :
Gosiczka pisze:Aniulka pisze:Hmmm ja tez zawsze chciałam miec starszego brata i mam.... młodszego.
A postanowiłam sobie że moja córeczka będzie miała starszego brata i mam dwóch łobuzów.... może bedzie miała dwóch starszych braci??? (żart!!)
DO TRZECH RAZY SZTUKA
> > > > > >
reklama
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Mój brat jest starszy o 3 lata. Jak byłam mała, tak do podstawówki, to nieźle nie raz od niego oberwałam, ale jak sobie przypomnę, jaka wtedy byłam upierdliwa, to mu się wcale nie dziwię ;D Za to od połowy podstawówki mamy świetny kontakt, niejedne wagary, imprezka czy inne atrakcje uskuteczniłam z nim i jego kumplami ;D
Podziel się: