reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

Wczoraj Haneczka była na szczepieniu i w ogóle nie zapłakała i na dodatek czekała na to wydarzenie aż godzinę ze stoickim spokojem, mimo że zbliżała się godzina karmienia :angel: A oto wymiary

waga:6800
głowa:43cm
klatka: 44
dlugość:65, choć doktorak powiedziała, że wzrost prawidłowo mierzy się dopiero jak dzieciaczek stanie na własnych nózkach, ale o tym już pisałyście

reklama
Dzisiaj moja mama robiła wspominki z czasów, kiedy byłam mała. W wieku Kuby ważyłam dokładnie tyle, co on. Natomiast mój brat okazał się rekordzistą.
Urodził się jako wcześniak - niecałe 2 kilo.
1 miesiąc - wychodzi ze szpitala - 2 kilo.
2 miesiąc- 3 kilo
3 miesiąc - 6 kilo
Jak miał pół roku to ważył już ponad 9 kilo!!!
W ciągu 4 miechów potroił swoją wagę. A teraz ma jakieś ... 90 kilo ;D

ale masz braciszka Gosiczka ;D ewenement jakiś, ale moze miał potencjał, jakby się o czasie urodził to by z 5 kg ważył ::)
ja w wieku Majki teraz, czyli 6 m-cy ważyłam 8.100kg

beatka pisze:
ale masz braciszka Gosiczka  ;D ewenement jakiś, ale moze miał potencjał, jakby się o czasie urodził to by z 5 kg ważył  ::)
ja w wieku Majki teraz, czyli 6 m-cy ważyłam 8.100kg

Kamila jak do tej poery idzie równo ze mną - wagę miałam identyczną jak ona - sprawdzę, ile ważyłam w wieku 6 mies. i zobaczymy, czy dalej mama i córa łeb w łeb ::) ;) :laugh:

reklama
Do góry